Artistic Team

Η Καλλιτεχνική ομάδα του Prestige Τέλης Κίκερης, απαρτίζεται από καταξιωμένους κομμωτές που μοιράζονται ένα κοινό πάθος για τη δημιουργία και την εκπαίδευση.

Κάθε μέλος της είναι απόλυτα εξειδικευμένο και ως ομάδα καλύπτει όλες τις υπηρεσίες της κομμωτικής στο υψηλότερο επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα

Η ετήσια ατζέντα του Prestige περιλαμβάνει 2 collection, διεθνή εκπαίδευση , εκδηλώσεις κομμωτικής, editorials, fashion catwalks, φωτογραφήσεις και TV projects. Μεγάλο μέρος της δουλειάς του prestige προβάλεται στα social media, όπου περιλαμβάνει φωτογραφίες των collection, βίντεο κομμωτικής, μαθήματα και tips για τα μαλλιά που είναι αφιερωμένα στους fan του, που συνεχώς αυξάνονται. Στόχος του Prestige είναι η μετάδοση της τεχνογνωσίας.

Η δυνατότητα να μοιράζεται τις ιδέες και τις τεχνικές του, ανεξάρτητα από το πόσο απλές ή εξελιγμένες είναι. Με επαγγελματική προσέγγιση και ανοιχτή στάση προς όλους, το Prestige Τέλης Κίκερης είναι η μία από τις πιο δημοφιλείς σχολές κομμωτικής στην Ελλάδα με περισσότερους από 2.000 επισκέπτες ετησίως. Επίσης, ως τμήμα ενός ομίλου 16 κομμωτηρίων είναι υπεύθυνο να διασφαλίσει την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες του.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΙΚΕΡΗΣ

Creative Director

Ο Λευτέρης Κίκερης είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής της σχολής κομμωτικής...

 

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΙΚΕΡΗΣ

Position: Creative Director

Ο Λευτέρης Κίκερης είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής της σχολής κομμωτικής & αισθητικής Prestige Telis Kikeris. Η αγάπη και η αφοσίωσή του στην εκπαίδευση τον οδήγησαν να δημιουργήσει μια πρωτοποριακή σχολή κομμωτικής, η οποία αναβάθμισε τα πρότυπα της κομμωτικής στην Ελλάδα.

Εκτιμά επίσης πολύ τη γεωμετρία και πιστεύει ότι το κούρεμα και το styling πρέπει να συνδυάζουν εξίσου συμμετρικές και ασύμμετρες δομές. Προτιμά να κρατήσει την κομμωτική απλή αλλά ποτέ βαρετή και μονότονη.

Με διεθνείς διακρίσεις και συμμετοχές σε shows, φωτογραφίσεις, editorials, και σεμινάρια σε Ελλάδα και σε εξωτερικό το 2012 συμμετείχε στη διεθνή καλλιτεχνική ομάδα της L’oreal Professionnel για τη δημιουργία συλλογής Neo-parisien.

ΘΑΝΟΣ ΖΑΪΜΗΣ

Educational Manager

Ο Θάνος Zαΐμης υπεύθυνος εκπαίδευσης της σχολής κομμωτικής & αισθητικής...

 

ΘΑΝΟΣ ΖΑΪΜΗΣ

Position: Educational Manager

Ο Θάνος Zαΐμης υπεύθυνος εκπαίδευσης της σχολής κομμωτικής & αισθητικής Prestige Τέλης Κίκερης. Μέσα από μια μακροχρόνια και επιτυχημένη πορεία στο χώρο της κομμωτικής έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά shows, editorial και καλλιτεχνικά events τόσο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Η αγάπη του να μοιράζεται τις ιδέες του με άλλους κομμωτές τον έχει καταστήσει ιδιαίτερα αγαπητό στο χώρο της εκπαίδευσης καθώς δημιουργεί τάσεις και μόδα και πάντα μαζί με την καλλιτεχνική ομάδα του Prestige Τέλης Κίκερης εμπνέει με τις δημιουργίες του.

Το 2019 τιμήθηκε με τον τίτλο «hairdresser of the year» από το μεγαλύτερο κλαδικό περιοδικό Estetica Hellas, ως μια επιβράβευση για την πορεία και τη συνεισφορά του στον χώρο της κομμωτικής.

NOEMIE HUE

Editorial Director

Η Noemie Hue κατάγεται από τη Γαλλία, όπου και εργάστηκε...

 

NOEMIE HUE

Position: Editorial Director

Η Noemie Hue κατάγεται από τη Γαλλία, όπου και εργάστηκε επί σειρά ετών σε μεγάλα σαλόνια ομορφιάς.
Έχει παρουσιάσει τη δουλειά της σε πολλά σεμινάρια και events τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, σε συνεργασία με τη L’Oreal Professionnel. Amsterdam, Barcelona, Madrid, Vienna, Bogota είναι μεταξύ των προορισμών τους οποίους επισκέφθηκε για να μεταδόσει τις γνώσεις της.

Ξεχωρίζει για τις πρωτοποριακές της ιδέες και τη φαντασία της στο styling αλλά και για το πάθος και την αγάπη της να δημιουργεί καθαρά και λαμπερά χρώματα τα οποία αναδεικνύουν την προσωπικότητα κάθε γυναίκας.

Το 2019 τιμήθηκε με τον τίτλο «colorist of the year» από το μεγαλύτερο κλαδικό περιοδικό Estetica Hellas, ως μια επιβράβευση για την πορεία και τη συνεισφορά της στον χώρο της κομμωτικής.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΞΕΝΑΚΗ

Senior Educator

Η Χριστίνα Ξενάκη συνεργάζεται με την σχολή κομμωτικής & αισθητικής Prestige Τέλης...

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΞΕΝΑΚΗ

Position: Senior Educator

Η Χριστίνα Ξενάκη συνεργάζεται με την σχολή κομμωτικής & αισθητικής Prestige Τέλης Κίκερης ως senior educator με μεγάλη εξειδίκευση στο hairstyling και στα chignon.

Έχει μεγάλη εμπειρία στην κομμωτική και θεωρείται «ολοκληρωμένη» hairstylist καθώς συνδυάζει υψηλού επιπέδου γνώσεις και ικανότητες σε όλες τις υπηρεσίες (cut-color-styling). Η αγάπη της για την εκπαίδευση ήταν τόσο μεγάλη, που αποφάσισε να μεταδώσει τις γνώσεις και τις ιδέες της, στο Prestige Telis Kikeris από το 2012.

ΤΑΝΙΑ

Nail Designer

Είναι μία ιδιαίτερα ταλαντούχα εκπαιδεύτρια αισθητικής με κύριο χαρακτηριστικό της,...

 

ΤΑΝΙΑ

Position: Nail Designer

Είναι μία ιδιαίτερα ταλαντούχα εκπαιδεύτρια αισθητικής με κύριο χαρακτηριστικό της, την εξειδίκευση στην αισθητική των άκρων και στο Νail Art.
Πάντα ανήσυχη και δημιουργική, συνδυάζει υλικά και τεχνικές, δημιουργώντας νέες προτάσεις, μοναδικές υφές και πρωτοποριακά αποτελέσματα.

Η ασύγκριτη λεπτομέρεια της μπορεί να συναγωνιστεί μόνο την αγάπη της για την εκπαίδευση.
Έχει τεράστια εμπειρία τόσο στους αρχάριους όσο και στους επαγγελματίες του χώρου που μας εμπιστεύονται για τη σωστή τους τεχνική κατάρτιση.

ΙΡΙΣ ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ

Advanced Cutting Educator

Η Ίρις Χατζηπέτρου είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο χώρο της...

 

ΙΡΙΣ ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ

Position: Advanced Cutting Educator

Η Ίρις Χατζηπέτρου είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο χώρο της κομμωτικής τέχνης στην Ελλάδα.

Φημίζεται για την ακρίβεια στο κόψιμο, την απαράμιλλη τεχνική προσέγγιση και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που δίνει στα looks που δημιουργεί, βασισμένα στην κίνηση, στην υφή και τη δύναμη.

Εκπαιδεύτηκε στο Λονδίνο και εργάστηκε στην μεγαλύτερη εταιρία της Μεγάλης Βρετανίας, γεγονός που άλλαξε και επηρέασε την αντίληψή της όσον αφορά τη γεωμετρία, το ύφος και τα σχήματα που δημιουργεί σε κάθε κούρεμα.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα την κέρδισε ο χώρος της εκπαίδευσης με τον οποίο ασχολείται αποκλειστικά ως Advanced Cutting Educator στη σχολή κομμωτικής Prestige Telis Kikeris.

SECO K

Master Barber

Ο Κωνσταντίνος Μπασκούτας aka “ Seco K “ είναι ένας...

 

SECO K

Position: Master Barber

Ο Κωνσταντίνος Μπασκούτας aka “ Seco K “ είναι ένας new age contemporary barber με αμερικάνικες καταβολές στην τεχνική του. Έχοντας υπάρξει υπεύθυνος και συνιδιοκτήτης ενός studio barber shop αποφάσισε να ακολουθήσει το μονοπάτι της εκπαίδευσης.

Η μοναδική του ικανότητα να μπορεί να οπτικοποιεί τις φωτοσκιάσεις στα “σβησίματα”, έχουν κάνει τα fade του σήμα κατατεθέν.

Παράλληλα, η υψηλή τεχνική κατάρτιση σε συνδυασμό με την λεπτομερή προσέγγιση και καλλιτεχνικότητά του, τον καθιστούν μια από τις δυναμικότερες παρουσίες.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΡΓΥΡΗΣ

Master Barber

Ο Παναγιώτης Παπαργύρης θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ως “ήρεμη δύναμη”....

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΡΓΥΡΗΣ

Position: Master Barber

Ο Παναγιώτης Παπαργύρης θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ως “ήρεμη δύναμη”. Άρτιος τεχνικά με μεθοδικότητα και υπομονή είναι ένας σύγχρονος “cutter”. Μοιράζει τον χρόνο του δημιουργώντας εξεζητημένες γυναικείες γραμμές στο κούρεμα ενώ παράλληλα, δημιουργεί τις ομορφότερες φωτοσκιάσεις στα σύγχρονα fade.

Ο τρόπος προσέγγισής και η πάντα καλή του διάθεση είναι η υπογραφή του.

ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΛΕΟΝΤΗΣ

Master Barber

Ο Φραγκίσκος Λεοντής είναι ένας καθαρόαιμος old-school barber με Βρετανικές...

 

ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΛΕΟΝΤΗΣ

Position: Master Barber

Ο Φραγκίσκος Λεοντής είναι ένας καθαρόαιμος old-school barber με Βρετανικές τεχνικές καταβολές.

Ο τρόπος εκπαίδευσής του, χαρακτηρίζεται από το υψηλό τεχνικό επίπεδο, τη σημασία στην λεπτομέρεια και τη μεθοδικότητα της διδασκαλίας του, συνδυάζοντας τις αγαπημένες του κλασικές γραμμές με σύγχρονες τεχνικές.
Κατέχει στο υψηλότερο επίπεδο την υπηρεσία του ανδρικού κουρέματος και του παραδοσιακού ξυρίσματος μεταδίδοντας τη γνώση της ολοκληρωμένης ανδρικής περιποίησης, στο πνεύμα της σύγχρονης εποχής.

Το 2018 επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, ως επίσημος master barber educator στο Πανευρωπαϊκό meeting εκπαιδευτών στην Γερμανία, για λογαριασμό της κορυφαίας εταιρείας Moser.

ΜΑΡΑ ΖΑΝΝΟΥ

Advanced Colorist Educator

Η Μάρα Ζάννου είναι απο τα πιο ενεργά μέλη της...

 

ΜΑΡΑ ΖΑΝΝΟΥ

Position: Advanced Colorist Educator

Η Μάρα Ζάννου είναι απο τα πιο ενεργά μέλη της σχολής Prestige Telis Kikeris. Εργάζεται στον κλάδο από το 1990 καθώς έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, ενώ παράλληλα έχει δώσει το παρόν στις δεκαετίες που σημάδεψαν ριζικά και εξέλιξαν την κομμωτική, στο σύγχρονο επάγγελμα που γνωρίζουμε σήμερα.

Πλήρως εξειδικευμένη hair colorist σε κερδίζει με τη μεστή δομή των γνώσεων που κατέχει, την υψηλή της τεχνική και με τον ήρεμο τρόπο που διδάσκει. Το μάθημα μαζί της είναι μια μοναδική εμπειρία και ένα ταξίδι στο μαγικό κόσμο των χρωμάτων.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ

Senior Educator

Ο Χαράλαμπος Τζαβάρας έχει μεγάλη εμπειρία και όνειρα στον χώρο...

 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ

Position: Senior Educator

Ο Χαράλαμπος Τζαβάρας έχει μεγάλη εμπειρία και όνειρα στον χώρο της κομμωτικής τέχνης. Έχοντας εργαστεί σε μεγάλα σαλόνια της Αθήνας για πολλά χρόνια, αποφάσισε να ασχοληθεί με τον χώρο της εκπαίδευσης και να συμβάλει με τις γνώσεις του στο ξεκίνημα νέων κομμωτών και στην μετεκπαίδευση των πιο έμπειρων.

Λάτρης των κλασσικών και γεωμετρικών γραμμών, θεωρεί ότι το πάντρεμα αυτών με δημιουργικές και ασύνδετες τάσεις μπορεί να προσφέρει ένα εξαιρετικά όμορφο και ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΑΝΑΚΗΣ

Master Barber

Ο Χρήστος Σπανάκης συνδυάζει εμπειρία και γνώση τόσο σε χρώμα όσο...

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΑΝΑΚΗΣ

Position: Master Barber

Ο Χρήστος Σπανάκης συνδυάζει εμπειρία και γνώση τόσο σε χρώμα όσο και κούρεμα και του αρέσει να δουλεύει πάνω σε καθαρές, γεωμετρικές γραμμές, δίνοντας έμφαση στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε γυναίκας.

Η αγάπη και η αφοσίωση του στην εκπαίδευση και τη μετάδοση γνώσεων τον κάνει ξεχωριστό, καθώς σαν master barber ο ίδιος δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται και να ξεπερνάει τα όρια του.

Έχει εκπαιδεύσει εκατοντάδες κομμωτές στην Ελλάδα και την Κύπρο, μέσω της καλλιτεχνικής ομάδας του Prestige Telis Kikeris.

ELISABETH SANCHEZ

Senior Educator

Η Elisabeth Sanchez η οποία κατάγεται από τη Λατινική Αμερική,...

 

ELISABETH SANCHEZ

Position: Senior Educator

Η Elisabeth Sanchez η οποία κατάγεται από τη Λατινική Αμερική, δραστηριοποιείται στο Prestige ως senior educator στις υπηρεσίες του χρώματος και των βραδινών χτενισμάτων.

Αυτό που την χαρακτηρίζει είναι οι καινοτόμες ιδέες και τα θηλυκά σχήματα που δίνει στα χτενίσματα της ενώ παράλληλα έχει το χάρισμα να “ζωντανεύει” τα μαλλιά με τις τεχνικές χρωμάτων της.

ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ

Beautician

Απόφοιτη του ΤΕΙ Αθήνας και με μεγάλη αγάπη για την...

 

ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ

Position: Beautician

Απόφοιτη του ΤΕΙ Αθήνας και με μεγάλη αγάπη για την εκπαίδευση, η Ιωάννα διαθέτει γνώσεις σε όλες τις υπηρεσίες τις αισθητικής (Αισθητική των άκρων, επαγγελματικό Makeup, αισθητική προσώπου & σώματος, massage, extension βλεφαρίδων, tattoo φρυδιών) δίνοντας τα απαραίτητα εφόδια στους μαθητές της για την επαγγελματική τους κατάρτιση.

Δημιουργικότητα, φαντασία και αγάπη για τη διδασκαλία είναι τα χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΞΕΝΑΚΗ

Make up Artist

Η Κατερίνα Ξενάκη είναι πάνω από δέκα χρόνια στον χώρο...

 

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΞΕΝΑΚΗ

Position: Make up Artist

Η Κατερίνα Ξενάκη είναι πάνω από δέκα χρόνια στον χώρο του επαγγελματικού μακιγιάζ. Έχει εργαστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές , βίντεο κλιπ, διαφημιστικά και σε φωτογραφήσεις . Εξειδικεύεται στο bridal make up, έχοντας στο ενεργητικό της εκατοντάδες νύφες. Το ανήσυχο πνεύμα της και η ανάγκη της για δημιουργία, την έχει κάνει να εμπλουτίζει συνεχώς τις γνώσεις της, γιατί όπως πιστεύει και η ίδια η τέχνη του μακιγιάζ είναι ανεξάντλητη. Το δυνατό της σημείο είναι να ανακαλύπτει την ομορφότερη εικόνα της κάθε γυναίκας και να την απογειώνει.

Η θετική της ενέργεια, το ταλέντο της και η μεταδοτικότητα της βοηθούν τους σπουδαστές να εισχωρήσουν ευχάριστα στον κόσμο του μακιγιάζ. H αγάπη της για την εκπαίδευση την οδήγησε στην καλλιτεχνική ομάδα του Prestige.

ALEXANDRU TURCU

Master Barber

Με κύριο γνώμονα την τέχνη και με παράλληλο άξονα την...

 

ALEXANDRU TURCU

Position: Master Barber

Με κύριο γνώμονα την τέχνη και με παράλληλο άξονα την εναλλακτική μουσική και όχι μόνο σκηνή, ο Alex διάλεξε το barbering για να εκφράσει την δημιουργικότητα και το ανήσυχο πνεύμα του.

Ακροβατώντας μεταξύ του old school και new age, χαρακτηρίζεται από καινοτόμες ιδέες και εκρηκτικά looks. Πάντα τολμηρός και ευρηματικός όσον αφορά τις προσεγγίσεις του, αναπτύσει looks με αρμονία και χαρακτήρα.

ΣΟΦΙΑ ΖΑΓΚΟΥΒΑ

Senior Educator

Η Σοφία Ζαγκουβά μοιράζεται τον παλμό της με την κομμωτική...

 

ΣΟΦΙΑ ΖΑΓΚΟΥΒΑ

Position: Senior Educator

Η Σοφία Ζαγκουβά μοιράζεται τον παλμό της με την κομμωτική τα τελευταία 16 χρόνια. Πειθαρχημένη και με όραμα είναι μια παθιασμένη hairstylist, η οποία όσο αυθόρμητα μπορεί να δημιουργήσει ένα βραδυνό με ανάγλυφη υφή τόσο εύκολα μπορεί να το ζωντανέψει με την πλούσια χρωματική παλέτα της.

Η εκπαίδευση μαζί της σου “ξυπνάει” τη δημιουργικότητα και τη φαντασία, ενώ παράλληλα αναπτύσεις δεξιότητες γρήγορα και μεθοδικά.

Έχετε ερωτήσεις για τα προγράμματα του ΙΕΚ μας;