Η Καλλιτεχνική ομάδα του Prestige Τέλης Κίκερης, απαρτίζεται από καταξιωμένους κομμωτές που μοιράζονται ένα κοινό πάθος για τη δημιουργία και την εκπαίδευση.

Κάθε μέλος της είναι απόλυτα εξειδικευμένο και ως ομάδα καλύπτουν όλες τις υπηρεσίες της κομμωτικής στο υψηλότερο επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα

Η ετήσια ατζέντα του Prestige περιλαμβάνει 2 ετήσιες collection, διεθνή εκπαίδευση , εκδηλώσεις κομμωτικής, editorials, fashion catwalks, φωτογραφήσεις και TV projects. Μεγάλο μέρος της δουλειάς του προβάλεται στα social media, η οποία περιλαμβάνει φωτογραφίες των collection του, βίντεο κομμωτικής, μαθήματα και tips για τα μαλλιά που είναι αφιερωμένα στους fan του, που συνεχώς αυξάνονται. Στόχος του Prestige είναι η μετάδοση της τεχνογνωσίας.

Η δυνατότητα να μοιράζεται τις ιδέες και τις τεχνικές του, ανεξάρτητα από το πόσο απλές ή εξελιγμένες είναι. Με επαγγελματική προσέγγιση και ανοιχτή στάση προς όλους, το Prestige Τέλης Κίκερης είναι η μία από τις πιο δημοφιλείς σχολές κομμωτικής στην Ελλάδα με περισσότερους από 2.000 επισκέπτες ετησίως. Επίσης, ως τμήμα μιας αλυσίδας 16 κομμωτηρίων είναι υπεύθυνο να διασφαλίσει την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες του.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΙΚΕΡΗΣ

Καλλιτεχνικός Διευθυντής

Ο Λευτέρης Κίκερης είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής της σχολής κομμωτικής...

 

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΙΚΕΡΗΣ

Position: Καλλιτεχνικός Διευθυντής

Ο Λευτέρης Κίκερης είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής της σχολής κομμωτικής & αισθητικής Prestige Telis Kikeris. Η αγάπη και η αφοσίωσή του στην εκπαίδευση τον οδήγησαν να δημιουργήσει μια πρωτοποριακή σχολή κομμωτικής, η οποία αναβάθμισε τα πρότυπα της κομμωτικής στην Ελλάδα.

Εκτιμά επίσης πολύ τη γεωμετρία και πιστεύει ότι το κούρεμα και το styling πρέπει να συνδυάζουν εξίσου συμμετρικές και ασύμμετρες δομές. Προτιμά να κρατήσει την κομμωτική απλή αλλά ποτέ βαρετή και μονότονη.

Με διεθνείς διακρίσεις και συμμετοχές σε shows, φωτογραφίσεις, editorials, και σεμινάρια σε Ελλάδα και σε εξωτερικό το 2012 συμμετείχε στη διεθνή καλλιτεχνική ομάδα του H3 για τη δημιουργία συλλογής Neo-parisien.

ΘΑΝΟΣ ΖΑΪΜΗΣ

Διευθυντής εκπαίδευσης

Ο Θάνος Zαΐμης υπεύθυνος εκπαίδευσης της σχολής κομμωτικής & αισθητικής...

 

ΘΑΝΟΣ ΖΑΪΜΗΣ

Position: Διευθυντής εκπαίδευσης

Ο Θάνος Zαΐμης υπεύθυνος εκπαίδευσης της σχολής κομμωτικής & αισθητικής Prestige Τέλης Κίκερης. Μέσα από μια μακροχρόνια και επιτυχημένη πορεία στο χώρο της κομμωτικής έχει πρωταγωνιστήσει σε πληθώρα από shows , editorial και events τόσο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Η αγάπη του να μοιράζεται τις ιδέες του με άλλους κομμωτές τον έχει καταστήσει ιδιαίτερα αγαπητό στο χώρο της εκπαίδευσης καθώς δημιουργεί τάσεις και μόδα και πάντα μαζί με την καλλιτεχνική ομάδα του Prestige Τέλης Κίκερης εμπνέει με τις δημιουργίες του.

NOEMIE HUE

Editorial Director

H Noemie Hue κατάγεται από την Γαλλία όπου και εργάστηκε...

 

NOEMIE HUE

Position: Editorial Director

H Noemie Hue κατάγεται από την Γαλλία όπου και εργάστηκε επί σειρά ετών σε μεγάλα σαλόνια ομορφιάς.

Έχει συμμετάσχει σε πολλά σεμινάρια στην Ελλάδα και έχει πραγματοποιήσει πολλές επιδείξεις σε μεγάλα event του εξωτερικού. (Amsterdam, Barcelona, Madrid, Κολομβία κ.α. )

Γνωστή για τις πρωτοποριακές της ιδέες και την φαντασία της στο styling αλλά και στα βραδινά χτενίσματα έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια για όλες τις φωτογραφίσεις, τα editorials και τις επιδείξεις μόδας που πραγματοποιούνται από την ακαδημία Prestige, αλλά και την δημιουργία της ετήσιας collection.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΕΤΑΚΗΣ

Senior Educator

Με μεγάλη εμπειρία και πλούσιες παραστάσεις στην κομμωτική, τόσο στην...

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΕΤΑΚΗΣ

Position: Senior Educator

Με μεγάλη εμπειρία και πλούσιες παραστάσεις στην κομμωτική, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό,  διέμενε για πολλά χρόνια στην Αγγλία, όπου διέπρεψε σε κάποια από τα πιο γνωστά σαλόνια της χώρας και έχοντας συνεργασία με μεγάλους hairstylists και σχεδιαστές για editorials.

Το 2017 πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα και να εργαστεί στον χώρο της εκπαίδευσης.

Σκοπός του είναι να μεταδώσει την αγάπη και το πάθος του σε κομμωτές που θέλουν να ξεχωρίσουν, αναπτύσσοντας περαιτέρω το ταλέντο και τις γνώσεις τους.

Φημίζεται για τις πρωτοποριακές ιδέες του, τα έξυπνα tips, την ιδιαίτερη αισθητική του που έχει σαν στόχο να βοηθά τους κομμωτές να δημιουργούν εμπορικά αποτελέσματα αλλά κάνοντας πολύ ενδιαφέρουσα τη ροή κατά τη διάρκεια του κουρέματος.

Ως Senior Educator στη σχολή κομμωτικής Prestige, ξεχωρίζει για τις δημιουργίες του σε κούρεμα και styling, στα looks που δημιουργεί, πράγμα που κάνει τη δουλειά του μοναδική.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΞΕΝΑΚΗ

Senior Educator

Η Χριστίνα Ξενάκη συνεργάζεται με την σχολή κομμωτικής & αισθητικής Prestige Τέλης...

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΞΕΝΑΚΗ

Position: Senior Educator

Η Χριστίνα Ξενάκη συνεργάζεται με την σχολή κομμωτικής & αισθητικής Prestige Τέλης Κίκερης ως senior educator με μεγάλη εξειδίκευση στο hairstyling και στα chignon. Έχει μεγάλη εμπειρία στην κομμωτική και θεωρείται «ολοκληρωμένη» hairstylist καθώς συνδυάζει υψηλού επιπέδου γνώσεις και ικανότητες σε όλες τις υπηρεσίες (cut-color-styling). Η αγάπη της για την εκπαίδευση ήταν τόσο μεγάλη, που αποφάσισε να μεταδώσει τις γνώσεις και τις ιδέες της, στο Prestige Telis Kikeris τα τελευταία 5 χρόνια.

ΜΑΡΑ ΖΑΝΝΟΥ

Senior Educator

Η Μάρα Ζάννου είναι απο τα πιο πολύπειρα μέλη της...

 

ΜΑΡΑ ΖΑΝΝΟΥ

Position: Senior Educator

Η Μάρα Ζάννου είναι απο τα πιο πολύπειρα μέλη της σχολής Prestige Telis Kikeris. Εργάζεται στον κλάδο από το 1990 καθώς έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, ενώ παράλληλα έχει δώσει το παρόν στις δεκαετίες που σημάδεψαν ριζικά και εξέλιξαν την κομμωτική, στο σύγχρονο επάγγελμα που γνωρίζουμε σήμερα.

Πλήρως εξειδικευμένη hair colorist σε κερδίζει με τη μεστή δομή των γνώσεων που κατέχει, την υψηλή της τεχνική και με τον ήρεμο τρόπο που διδάσκει. Το μάθημα μαζί της είναι μια μοναδική εμπειρία και ένα ταξίδι στο μαγικό κόσμο των χρωμάτων.

KΕΛΛΥ

Senior Educator

H Κέλλυ ανήκει στην ομάδα του Prestige εδώ και πολλά...

 

KΕΛΛΥ

Position: Senior Educator

H Κέλλυ ανήκει στην ομάδα του Prestige εδώ και πολλά χρόνια. Έχει εργαστεί σε μεγάλα κομμωτήρια και αποφάσισε να ασχοληθεί με τον χώρο της εκπαίδευσης και της δημιουργίας. Έχοντας ιδιαίτερη έμφαση στο styling και στις τεχνικές του βαφείου δημιουργεί πανέμορφους συνδυασμούς σε χρώμα και χτένισμα.

ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΛΕΟΝΤΗΣ

Master Barber

Ο Φραγκίσκος Λεοντής είναι ένας καθαρόαιμος old-school barber με Βρετανικές...

 

ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΛΕΟΝΤΗΣ

Position: Master Barber

Ο Φραγκίσκος Λεοντής είναι ένας καθαρόαιμος old-school barber με Βρετανικές τεχνικές καταβολές. Ο τρόπος εκπαίδευσής του χαρακτηρίζεται από το υψηλό τεχνικό επίπεδο και την μεθοδικότητα της διδασκαλίας του.
Συνδυάζοντας το παραδοσιακό με το σύγχρονο, διατηρεί την υπηρεσία του ανδρικού κουρέματος αλλά και του παραδοσιακού ξυρίσματος στο πνεύμα της εποχής.
Παράλληλα, διευθύνει το Barbershop-in-a-shop του κομμωτηρίου της Κυψέλης, δίπλα στον Θάνο Ζαΐμη.

ΤΑΝΙΑ

Nail Designer

Είναι μία ιδιαίτερα ταλαντούχα εκπαιδεύτρια αισθητικής με κύριο χαρακτηριστικό της...

 

ΤΑΝΙΑ

Position: Nail Designer

Είναι μία ιδιαίτερα ταλαντούχα εκπαιδεύτρια αισθητικής με κύριο χαρακτηριστικό της την εξειδίκευση στην αισθητική των άκρων και στο Νail Art.
Πάντα ανήσυχη και δημιουργική, συνδυάζει υλικά και τεχνικές, δημιουργώντας νέες προτάσεις, μοναδικές υφές και πρωτοποριακά αποτελέσματα.
Η ασύγκριτη λεπτομέρεια της μπορεί να συναγωνιστεί μόνο την αγάπη της για την εκπαίδευση.
Έχει τεράστια εμπειρία τόσο στους αρχάριους όσο και στους επαγγελματίες του χώρου που μας εμπιστεύονται για τη σωστή τους τεχνική κατάρτιση.

ΙΡΙΣ ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ

Senior Educator

Η Ίρις Χατζηπέτρου είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο χώρο της...

 

ΙΡΙΣ ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ

Position: Senior Educator

Η Ίρις Χατζηπέτρου είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο χώρο της κομμωτικής τέχνης στην Ελλάδα.

Φημίζεται για την ακρίβεια στο κόψιμο, την απαράμιλλη τεχνική προσέγγιση και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που δίνει στα looks που δημιουργεί, βασισμένα στην κίνηση, στην υφή και τη δύναμη.

Εκπαιδεύτηκε στο Λονδίνο και εργάστηκε στην μεγαλύτερη εταιρία της Μεγάλης Βρετανίας, γεγονός που άλλαξε και επηρέασε την αντίληψή της όσον αφορά τη γεωμετρία, το ύφος και τα σχήματα που δημιουργεί σε κάθε κούρεμα.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα την κέρδισε ο χώρος της εκπαίδευσης με τον οποίο ασχολείται αποκλειστικά ως Senior Educator στη σχολή κομμωτικής Prestige Telis Kikeris.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΤΣΑΜΑΚΗ

Nail Designer

Διαθέτοντας απίστευτες γνώσεις σε όλες τις υπηρεσίες του χώρου (Αισθητική...

 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΤΣΑΜΑΚΗ

Position: Nail Designer

Διαθέτοντας απίστευτες γνώσεις σε όλες τις υπηρεσίες του χώρου (Αισθητική των άκρων, επαγγελματικό Makeup, αισθητική προσώπου, massage, extension βλεφαρίδων, hair styling), και μία τεράστια διδακτική εμπειρία θεωρείται μία από τις πιο άρτια καταρτισμένες καθηγήτριες.
Της αρέσει να πειραματίζεται και να δημιουργεί συνεχώς, εφαρμόζοντας στην πράξη ακόμα και τις πιο extreme ιδέες της.
Με πληθώρα editorials και φωτογραφίσεων, έχει συνεργαστεί με γνωστές εταιρείες του χώρου τόσο στο makeup όσο και στο Nail Art.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΞΕΝΑΚΗ

Make up Artist

Η Κατερίνα Ξενάκη είναι πάνω από δέκα χρόνια στον χώρο...

 

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΞΕΝΑΚΗ

Position: Make up Artist

Η Κατερίνα Ξενάκη είναι πάνω από δέκα χρόνια στον χώρο του επαγγελματικού μακιγιάζ. Έχει εργαστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές , βίντεο κλιπ, διαφημιστικά και σε φωτογραφήσεις . Εξειδικεύεται στο bridal make up, έχοντας στο ενεργητικό της εκατοντάδες νύφες. Το ανήσυχο πνεύμα της και η ανάγκη της για δημιουργία, την έχει κάνει να εμπλουτίζει συνεχώς τις γνώσεις της, γιατί όπως πιστεύει και η ίδια η τέχνη του μακιγιάζ είναι ανεξάντλητη. Το δυνατό της σημείο είναι να ανακαλύπτει την ομορφότερη εικόνα της κάθε γυναίκας και να την απογειώνει.

Η θετική της ενέργεια , το ταλέντο της και η μεταδοτικότητα της βοηθούν τους σπουδαστές να εισχωρήσουν ευχάριστα στον κόσμο του μακιγιάζ. H αγάπη της για την εκπαίδευση την οδήγησε στην καλλιτεχνική ομάδα του Prestige.

ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ

Make up Artist

Απόφοιτη του ΤΕΙ Αθήνας και με μεγάλη αγάπη για την...

 

ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ

Position: Make up Artist

Απόφοιτη του ΤΕΙ Αθήνας και με μεγάλη αγάπη για την εκπαίδευση, η Ιωάννα διαθέτει γνώσεις σε όλες τις υπηρεσίες τις αισθητικής (Αισθητική των άκρων, επαγγελματικό Makeup, αισθητική προσώπου & σώματος, massage, extension βλεφαρίδων, tattoo φρυδιών) δίνοντας τα απαραίτητα εφόδια στους μαθητές της για την επαγγελματική τους κατάρτιση.

Δημιουργικότητα, φαντασία και αγάπη για τη διδασκαλία είναι τα χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει!

ΣΟΦΙΑ ΖΑΓΚΟΥΒΑ

Senior Educator

Η Σοφία Ζαγκουβά μοιράζεται τον παλμό της με την κομμωτική...

 

ΣΟΦΙΑ ΖΑΓΚΟΥΒΑ

Position: Senior Educator

Η Σοφία Ζαγκουβά μοιράζεται τον παλμό της με την κομμωτική τα τελευταία 16 χρόνια. Πειθαρχημένη και με όραμα είναι μια παθιασμένη hairstylist, η οποία όσο αυθόρμητα μπορεί να δημιουργήσει ένα βραδυνό με ανάγλυφη υφή τόσο εύκολα μπορεί να το ζωντανέψει με την πλούσια χρωματική παλέτα της.

Η εκπαίδευση μαζί της σου “ξυπνάει” τη δημιουργικότητα και τη φαντασία, ενώ παράλληλα αναπτύσεις δεξιότητες γρήγορα και μεθοδικά.

ΜΑΡΚΟΣ ΣΕΜΠΟΓΛΟΥ

Senior Educator

Ο Μάρκος Σέμπογλου χαρακτηρίζεται από την άρτια τεχνική κατάρτισή του,...

 

ΜΑΡΚΟΣ ΣΕΜΠΟΓΛΟΥ

Position: Senior Educator

Ο Μάρκος Σέμπογλου χαρακτηρίζεται από την άρτια τεχνική κατάρτισή του, τη λεπτομερή προσέγγιση και την αγάπη του για δημιουργία. Σαν γνήσιος Βρετανός υπήκοος, έχει σπουδάσει στις μεγαλύτερες εταιρείες στην καρδιά της κομμωτικής, του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου διέμενε για σειρά ετών.

Η εμπειρία του στο σύγχρονο barbering, τον έχει καταστήσει ως τον άνθρωπο που προτιμούν για φωτογραφήσεις και editorials στη βιομηχανία της ανδρικής περιποίησης.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΑΝΑΚΗΣ

Senior Educator

Ο Χρήστος Σπανάκης είναι από τα πιο έμπειρα μέλη της...

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΑΝΑΚΗΣ

Position: Senior Educator

Ο Χρήστος Σπανάκης είναι από τα πιο έμπειρα μέλη της ομάδας εκπαίδευσης του Prestige. Έχει εμπειρία στο χώρο της κομμωτικής τέχνης, καθώς τα τελευταία χρόνια είναι και ιδιοκτήτης κομμωτηρίου. Αυτό που χαρακτηρίζει τον Χρήστο είναι η εμπορικότητα του, οι προσωποποιημένες του προσεγγίσεις, οι έξυπνες ιδέες του και η ευελιξία της έκφρασης που έχει πάνω σε στεγνά μαλλιά.

Το τεχνικό του σύνολο χαρακτηρίζεται ως ένα από τα πιο ολοκληρωμένα αφού η τεχνική του και το πεδίο των υπηρεσιών του μοιράζεται τόσο σε κούρεμα όσο και σε χρώμα.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ

Senior Educator

Ο Χαράλαμπος Τζαβάρας έχει μεγάλη εμπειρία και όνειρα στον χώρο...

 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ

Position: Senior Educator

Ο Χαράλαμπος Τζαβάρας έχει μεγάλη εμπειρία και όνειρα στον χώρο της κομμωτικής τέχνης. Έχοντας εργαστεί σε μεγάλα σαλόνια της Αθήνας για πολλά χρόνια, αποφάσισε να ασχοληθεί με τον χώρο της εκπαίδευσης και να συμβάλει με τις γνώσεις του στο ξεκίνημα νέων κομμωτών και στην μετεκπαίδευση των πιο έμπειρων.

Λάτρης των κλασσικών και γεωμετρικών γραμμών, θεωρεί ότι το πάντρεμα αυτών με δημιουργικές και ασύνδετες τάσεις μπορεί να προσφέρει ένα εξαιρετικά όμορφο και ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Έχετε ερωτήσεις για τα προγράμματα του ΙΕΚ μας;