Η σχολή κομμωτικής & αισθητικής Prestige Τέλης Κίκερης αναγνωρίζοντας την ζήτηση της αγοράς εργασίας για εξειδίκευση στο ανδρικό κούρεμα, δημιούργησε ένα πρόγραμμα που καλύπτει όλες τις ανάγκες ένος σύγχρονου Barber Shop.

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε αρχάριους που θέλουν να μάθουν και να εξειδικευτούν μόνο στο ανδρικό κούρεμα, στο παραδοσιακό λονδρέζικο ξύρισμα με φαλτσέτα αλλά και στη περιποίηση γενιάδας.

Τα τμήματα είναι ολιγάριθμα, ταχύρρυθμα και έχουν ως σκοπό να τελειοποιήσουν τους σπουδαστές στον σύγχρονο τρόπο κουρέματος του ανδρικού Barbering.

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανδρικού κουρέματος έχει διάρκεια 16 εβδομάδες.

Καθώς το πρόγραμμα αυτό διδάσκει το ανδρικό κούρεμα από την αρχή και ολοκληρωμένα, μπορούν να το παρακολουθήσουν όχι μόνο αρχάριοι σπουδαστές αλλά και κομμωτές με προϋπηρεσία μέχρι και τριών ετών που αναζητούν την εξειδίκευση στο ανδρικό κούρεμα.

Έτσι μπορούν να εισάγουν στο χώρο του κομμωτηρίου τους ένα νέο τμήμα αφιερωμένο στις ανδρικές κομμώσεις, κάτι που επιτάσσει και το ρεύμα της εποχής.

Κάθε χρόνο η σχολή Prestige Τέλης Κίκερης διοργανώνει το μεγαλύτερο barber event στην Ελλάδα σε συνεργασία με κορυφαίους master barbers απ’όλο τον κόσμο (δείτε εδώ).

Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει:
Βασικές Τεχνικές
Στρογγυλό φιλάρισμα
Καπελάκι σβηστό
Κοντό στρογγυλό
Τετράγωνο φιλάρισμα
Φιλάρισμα χωρίς περίμετρο
Ημίμακρο φιλαριστό
Βασικές Τεχνικές
Flat top
Μακρύ τετράγωνο
Με φορά προς το πλάι
Ασύνδετο φιλάρισμα
Φιλάρισμα σε ντεγκραντέ
Italian Bold
Βασικές Τεχνικές
Κούρεμα με χαίτη
Μοϊκάνα
Rockabilly
Skin fade
Razor fade
Pompadour
Texturising techniques
Point Cut/Slicing
Back cutting
Slide cutting
Razor
Channel cutting
Styling
Tips
Δουλεύοντας σε στρογγυλά σχήματα:
Χτένα ψαλίδι
Σβησίματα
Κούρεμα με μηχανή
Κούρεμα με ψαλίδι φιλαρίσματος
Tips
Δουλεύοντας σε τετράγωνα σχήματα:
Χτένα ψαλίδι
Χτένα μηχανή
Σβησίματα
Κούρεμα με μηχανή
Over direct/Clean cut
Tips
Δουλεύοντας σε τριγωνικά σχήματα:
Σβησίματα
Κούρεμα με μηχανή
Καθαρότητα/Ισορροπία
Μεθοδικότητα/Τεχνικές αραιώματος
Tips
Κούρεμα:
Με ξυράφι
Με ψαλίδι φιλαρίσματος
Εναλλακτικές τεχνικές
Προσωπολογία
Εξατομίκευση & θεματικό styling
Παρουσίαση & Πρακτική
Εφαρμογή Καθημερινά
Παρουσίαση & Πρακτική
Εφαρμογή Καθημερινά
Παρουσίαση & Πρακτική
Εφαρμογή Καθημερινά
• Παραδοσιακό Ξύρισμα
• Λονδρέζικες Κομπρέσες
• Razor Fade

Πληροφορίες:

  • Ολιγομελή τμήματα
  • 4 φορές την εβδομάδα
  • 3ωρα μαθήματα

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ.

BARBER EDUCATORS

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΑΝΑΚΗΣ

Position: Senior Educator

Ο Χρήστος Σπανάκης είναι από τα πιο έμπειρα μέλη της ομάδας εκπαίδευσης του Prestige. Έχει εμπειρία στο χώρο της κομμωτικής τέχνης, καθώς τα τελευταία χρόνια είναι και ιδιοκτήτης κομμωτηρίου. Αυτό που χαρακτηρίζει τον Χρήστο είναι η εμπορικότητα του, οι προσωποποιημένες του προσεγγίσεις, οι έξυπνες ιδέες του και η ευελιξία της έκφρασης που έχει πάνω σε στεγνά μαλλιά.

Το τεχνικό του σύνολο χαρακτηρίζεται ως ένα από τα πιο ολοκληρωμένα αφού η τεχνική του και το πεδίο των υπηρεσιών του μοιράζεται τόσο σε κούρεμα όσο και σε χρώμα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΑΝΑΚΗΣ

Senior Educator

Ο Χρήστος Σπανάκης είναι από τα πιο έμπειρα μέλη της...

ΙΡΙΣ ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ

Position: Senior Educator

Η Ίρις Χατζηπέτρου είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο χώρο της κομμωτικής τέχνης στην Ελλάδα.

Φημίζεται για την ακρίβεια στο κόψιμο, την απαράμιλλη τεχνική προσέγγιση και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που δίνει στα looks που δημιουργεί, βασισμένα στην κίνηση, στην υφή και τη δύναμη.

Εκπαιδεύτηκε στο Λονδίνο και εργάστηκε στην μεγαλύτερη εταιρία της Μεγάλης Βρετανίας, γεγονός που άλλαξε και επηρέασε την αντίληψή της όσον αφορά τη γεωμετρία, το ύφος και τα σχήματα που δημιουργεί σε κάθε κούρεμα.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα την κέρδισε ο χώρος της εκπαίδευσης με τον οποίο ασχολείται αποκλειστικά ως Senior Educator στη σχολή κομμωτικής Prestige Telis Kikeris.

ΙΡΙΣ ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ

Senior Educator

Η Ίρις Χατζηπέτρου είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο χώρο της...

ΘΑΝΟΣ ΖΑΪΜΗΣ

Position: Διευθυντής εκπαίδευσης

Ο Θάνος Zαΐμης υπεύθυνος εκπαίδευσης της σχολής κομμωτικής & αισθητικής Prestige Τέλης Κίκερης. Μέσα από μια μακροχρόνια και επιτυχημένη πορεία στο χώρο της κομμωτικής έχει πρωταγωνιστήσει σε πληθώρα από shows , editorial και events τόσο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Η αγάπη του να μοιράζεται τις ιδέες του με άλλους κομμωτές τον έχει καταστήσει ιδιαίτερα αγαπητό στο χώρο της εκπαίδευσης καθώς δημιουργεί τάσεις και μόδα και πάντα μαζί με την καλλιτεχνική ομάδα του Prestige Τέλης Κίκερης εμπνέει με τις δημιουργίες του.

ΘΑΝΟΣ ΖΑΪΜΗΣ

Διευθυντής εκπαίδευσης

Ο Θάνος Zαΐμης υπεύθυνος εκπαίδευσης της σχολής κομμωτικής & αισθητικής...

ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΛΕΟΝΤΗΣ

Position: Master Barber

Ο Φραγκίσκος Λεοντής είναι ένας καθαρόαιμος old-school barber με Βρετανικές τεχνικές καταβολές. Ο τρόπος εκπαίδευσής του χαρακτηρίζεται από το υψηλό τεχνικό επίπεδο και την μεθοδικότητα της διδασκαλίας του.
Συνδυάζοντας το παραδοσιακό με το σύγχρονο, διατηρεί την υπηρεσία του ανδρικού κουρέματος αλλά και του παραδοσιακού ξυρίσματος στο πνεύμα της εποχής.
Παράλληλα, διευθύνει το Barbershop-in-a-shop του κομμωτηρίου της Κυψέλης, δίπλα στον Θάνο Ζαΐμη.

ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΛΕΟΝΤΗΣ

Master Barber

Ο Φραγκίσκος Λεοντής είναι ένας καθαρόαιμος old-school barber με Βρετανικές...

ΜΑΡΚΟΣ ΣΕΜΠΟΓΛΟΥ

Position: Senior Educator

Ο Μάρκος Σέμπογλου χαρακτηρίζεται από την άρτια τεχνική κατάρτισή του, τη λεπτομερή προσέγγιση και την αγάπη του για δημιουργία. Σαν γνήσιος Βρετανός υπήκοος, έχει σπουδάσει στις μεγαλύτερες εταιρείες στην καρδιά της κομμωτικής, του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου διέμενε για σειρά ετών.

Η εμπειρία του στο σύγχρονο barbering, τον έχει καταστήσει ως τον άνθρωπο που προτιμούν για φωτογραφήσεις και editorials στη βιομηχανία της ανδρικής περιποίησης.

ΜΑΡΚΟΣ ΣΕΜΠΟΓΛΟΥ

Senior Educator

Ο Μάρκος Σέμπογλου χαρακτηρίζεται από την άρτια τεχνική κατάρτισή του,...