0

Η σχολή κομμωτικής & αισθητικής Prestige Telis Kikeris αναγνωρίζοντας τις ανάγκες της αγοράς και των αναγκών των νέων σπουδαστών Makeup Artist, δημιούργησε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Makeup διάρκειας 6 μηνών.

Οι σπουδαστές που θα επιλέξουν το πρόγραμμα αυτό, έχουν την δυνατότητα, για την καλύτερη απορρόφηση των γνώσεων τους, να συνδυάσουν θεωρία και πρακτική εξάσκηση σε ένα αρμονικό σύνολο.

 

 

Το Complete Make up course, καλύπτει όλες τις βασικές ανάγκες του σύγχρονου Make up artist και του εξασφαλίζει τα εφόδια εκείνα που θα τον καταστήσουν επαγγελματικά καταξιωμένο στον χώρο της ομορφιάς.

Πρόκειται για ένα επάγγελμα με συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση σε όλους τους τομείς, όπως τα κομμωτήρια, τα ινστιτούτα ομορφιάς, η τηλεόραση, το cinema και το θέατρο.

Η ύλη των μαθημάτων έχει στόχο να εξειδικεύσει τον σπουδαστή στις τεχνικές χρωματολογίας, προσωπολογίας, το νυφικό και το θεατρικό μακιγιάζ.

Με την ολοκλήρωση της φοίτησης του θα έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει το δικό του make up portofolio το οποίο θα του δώσει την ώθηση που χρειάζεται ώστε να διαπρέψει στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς.

Το Complete Make up course έχει διάρκεια 6 μήνες και τα τμήματα είναι ολιγομελή, ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη ποιότητα των μαθημάτων.

Η σχολή κομμωτικής & αισθητικής Prestige Τέλης Κίκερης είναι αναγνωρισμένη και πιστοποιημένη από τον οργανισμό πιστοποίησης προσόντων Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π τμήμα του Υπουργείου Παιδείας Κ.Ε.Δ.Ι.Β.ΙΜ 2.

Η καλλιτεχνική ομάδα του Prestige κάθε χρόνο λαμβάνει μέρος στα μεγαλύτερα καλλιτεχνικά shows & events όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, καθώς αποτελείται από καταξιωμένους και εξειδικευμένους εκπαιδευτές.

Διάρκεια προγράμματος: 6 μήνες

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
Θεωρία
Ανάλυση του φάσματος των χρωμάτων
Απόκριση των χρωμάτων σε φυσικό ή τεχνητό φωτισμό
Μείξη χρωμάτων
Προσωπολογία & Μορφολογία προσώπου
Συνδιασμοί χρωμάτων
Αισθητικό Μακιγιάζ / Τεχνικές
Βήματα αισθητικού μακιγιάζ
Περιποίηση & Προετοιμασία προσώπου
Διορθωτικό Μακιγιάζ Φρυδιών
Φωτοσκιάσεις
Τοποθέτηση Βλεφαρίδας
Τεχνικές μακιγιάζ
Νυφικό / Photoshoot / TV / Catwalk
Νυφικό (Bridal Expert)
Φωτογραφίας - Τηλεόρασης
Πασαρέλας
Φυλετικό
Δεκαετίας
  • Ολιγομελή τμήματα
  • 3ωρα μαθήματα
  • Εξειδικευμένοι καθηγητές
  • Τμήματα: 10:30-13:30 / 14:00-17:00 / 17:00-20:00

 

BEAUTY ARTISTIC TEAM


Γνωρίστε την καλλιτεχνική μας ομάδα κάνοντας κλικ εδώ

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ