Το Ι.ΙΕΚ κομμωτικής και αισθητικής Prestige Telis Kikeris διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία 4ήμερο σεμινάριο με τους κορυφαίους ξένους κομμωτές Mazella & Palmer.

Από την αρχή της ίδρυσης της σχολής τους «Mazella & Palmer», το 2011, ο Jean Baptiste Mazella και ο Dove Palmer παραμένουν το πιο δημοφιλές δίδυμο στην παγκόσμια κομμωτική σκηνή. Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ρωσία, Ιταλία, Ιαπωνία και Κορέα είναι κάποιοι από τους προορισμούς που επισκέπτονται κάθε χρόνο. Συμμετέχουν στα μεγαλύτερα κομμωτικά forum και έχουν εμφανιστεί on stage με ζωντανούς θρύλους της κομμωτικής όπως ο Trevor Sorbie, ο Alexandre de Paris, ο Andrew Collinge και ο Angelo Seminara.

Με 20 χρόνια εμπειρίας στο βιογραφικό τους και έχοντας την θέση του artistic director της μεγαλύτερης ακαδημίας του κόσμου «Vidal Sassoon». Το δίδυμο αισθάνεται ότι υπάρχει τεράστια δυνατότητα για περισσότερη παροχή εκπαίδευσης σε επαγγελματίες κομμωτές.

Παρότι είναι τελείως διαφορετικοί ως άνθρωποι, καθώς ο Jean Baptiste είναι Γάλλος και ο Dove είναι Άγγλος, η φιλοσοφία τους είναι η ίδια, «Not just how to cut hair, but why».