Το Creative Cutting είναι η έμπνευση της δημιουργίας.  Ένα masterclass σεμινάριο που απευθύνεται σε επαγγελματίες μπαρμπέρηδες και παρέχει πληροφορίες για τις τάσεις στα μαλλιά που επικρατούν παγκοσμίως στο χώρο της ανδρικής μόδας.

 

 

Η παγκόσμια μόδα στα ρούχα και στα μαλλιά εξελίσσεται συνεχώς και η μία τάση διαδέχεται την άλλη στα social media. Στόχος του κάθε εξειδικευμένου barber είναι να προτείνει στους πελάτες του καινοτόμες ιδέες που θα τον κάνουν να ξεχωρίσει και θα τον καθιερώσουν στη συνείδηση του κόσμου.

Μπορείς να εκπαιδευτείς, σε ατομικά ή και ομαδικά σεμινάρια, βασισμένα στις γραμμές της τελευταίας ανδρικής collection Prestige Telis Kikeris άλλα και στις παγκόσμιες τάσεις μαζί με τους εξειδικευμένους Master Barbers.

Γίνε πρωτοπόρος δημιουργώντας τις δικές σου ιδέες χρησιμοποιώντας τεχνικές ελεύθερου χεριού, συνδυασμένες με θεμελιώδεις δομές και σβησίματα με πολυεπίπεδες σκιάσεις προσδίδοντας μια πιο καλλιτεχνική προσέγγιση.

To Creative Cutting course είναι μια σειρά από 3 ατομικά σεμινάρια διάρκειας 3 ωρών που απευθύνεται σε επαγγελματίες barbers και έχει σκοπό να αναδείξει τη δημιουργικότητά τους στο έπακρο.

  • Ομαδικά ή ατομικά σεμινάρια
  • Νέες τάσεις της κομμωτικής
  • Εκπαίδευση στην ετήσια Men’s Collection
  • Πρακτική εφαρμογή σε όλες τις τάσεις
  • 3ωρα μαθήματα

 

OPAQUE Collection

BARBERING EDUCATORS

Γνωρίστε την καλλιτεχνική μας ομάδα κάνοντας κλικ εδώ

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ