Ο πιο σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία μιας επιχείρησης είναι η σωστά εκπαιδευμένη και άρτια ομάδα που την αποτελεί.

Για το λόγο αυτό, δημιουργήσαμε εξειδικευμένα σεμινάρια με σκοπό την πλήρη εκπαιδευτική κατάρτιση των συνεργατών σας σε οποιαδήποτε υπηρεσία επιθυμείτε (γυναικείο ή ανδρικό κούρεμα, χτένισμα και χρώμα) και με τον εκπαιδευτή της επιλογής σας.

 

 

Η καινοτομία δεν μπορεί να έρθει δίχως την κατάλληλη εκπαίδευση και το σωστό κίνητρο.

Δεν έχει σημασία αν η ομάδα σας αποτελείται από 2 ή 20 άτομα, το Prestige Telis Kikeris μέσω ομαδικών και εξειδικευμένων σεμιναρίων, στο χώρο σας ή στις εγκαταστάσεις μας, σας βοηθάει να ανανεώσετε την τεχνική σας και να συνεχίσετε την επαγγελματική σας πορεία με έμπνευση, έξυπνα tips και δημιουργικότητα.

Τα σεμινάρια σας παρέχουν όχι μόνο την ευελιξία που ζητάει ένας πολυάσχολος επαγγελματίας, αλλά και την απόλυτη εξειδίκευση που απαιτεί ένα σύγχρονο κομμωτήριο. Μπορείτε να διαμορφώσετε την εκπαίδευση σας ανάλογα με τις ανάγκες και τον χρόνο σας.

  • Έχετε τη δυνατότητα να εκπαιδεύσετε ολόκληρη την ομάδα σας ή κάθε συνεργάτη σας ατομικά.
  • Επιλογή της ημέρας και της ώρας των σεμιναρίων, ανάλογα με τον χρόνο και τις ανάγκες σας (3ωρα / 6ωρα sessions).
  • Επιλογή διεξαγωγής των σεμιναρίων στο χώρο σας ή στις εγκαταστάσεις του Prestige Telis Kikeris.
  • Επιλογή των υπηρεσιών εκπαίδευσης σε κούρεμα γυναικείο, barbering, coloring, hair styling / chignon.
  • Επιλογή επιπέδου εκπαίδευσης σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας από ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων προγραμμάτων.
  • Δίνεται η δυνατότητα επιλογής του εκπαιδευτή της αρεσκείας σας.

 

HAIR ARTISTIC TEAM

Γνωρίστε την καλλιτεχνική μας ομάδα κάνοντας κλικ εδώ