Τα συγκεκριμένα σεμινάρια έχουν στόχο να εξειδικεύσουν τον σπουδαστή στη μέτρηση, στο σχηματισμό, την αποτρίχωση και στην κάλυψη των κενών των φρυδιών. Οι παρακάτω 4 τεχνικές διαφέρουν μεταξύ τους σε διάρκεια, όμως δίνουν τα πλήρη εφόδια στον σπουδαστή να καλύψει τις απαιτητικές ανάγκες της αγοράς.

Η εκπαίδευση των φρυδιών συνδυάζει θεωρία και πρακτική σε αρμονικό συνδυασμό ώστε να αποκτήσει ο σπουδαστής σφαιρική εκπαίδευση και εφόδια που είναι απαραίτητα για την επαγγελματική του επιτυχία.

Η τεχνογνωσία της εκπαιδευτικής ομάδας σε συνδυασμό με τα πιστοποιημένα προϊόντα που χρησιμοποιούνται κατά την εκμάθηση αλλά και ο άψογα διαμορφωμένος εκπαιδευτικός χώρος οδηγούν στην απόλυτη επιτυχία της εκπαίδευσης.

Φρύδια Σχηματισμός & αποτρίχωση φρυδιών με κλωστή ή με τσιμπιδάκι / δύο τρίωρα σεμινάρια
Βαφή φρυδιών Σχηματισμός / αποτρίχωση / βαφή φρυδιών / δύο τρίωρα σεμινάρια
Henna tattoo φρυδιών Βάφει την τρίχα μαζί με το δέρμα γεμίζοντας τα κενά δίνοντας το σχήμα που θέλουμε / δύο τρίωρα σεμινάρια
Τεχνική microblading Θεωρία / Κανόνες υγιεινής & αποστείρωσης / Χρωματολογία / Προσωπολογία / Γνωριμία με τη μέθοδο microblading / Σφάλματα / Σχεδιασμός σε χαρτί και λάτεξ / Παρουσίαση σε φυσικό μοντέλο / Πρακτική σε φυσικά μοντέλα / Περιλαμβάνονται προϊόντα / οχτώ τρίωρα σεμινάρια
Fryd7
Fryd6
Fryd5
Fryd3
Fryd2
Fryd1

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ.