Το Prestige Telis Kikeris έχει δημιουργήσει μια σειρά σεμιναρίων, τα οποία απευθύνονται σε επαγγελματίες κομμωτές που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους στο γυναικείο κούρεμα.

Κάθε σεμινάριο παρέχει εξειδικευμένες τεχνικές σε ένα ευρύ φάσμα κουρεμάτων, από μακριά ή κοντά μαλλιά, σγουρά ή καρέ αλλά και πιο εναλλακτικά look, με σκοπό να καλύψει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες ενός σύγχρονου κομμωτή.

Είναι οι θεμελιώδεις τεχνικές της κομμωτικής, οι οποίες κατηγοριοποιούνται ανάλογα με τα σχήματα (Triangular/Square/Round) και προσαρμόζονται σε διαφορετικά μήκη και υφές.

Οι τεχνικές αυτές είναι διαχρονικές, δηλαδή παραμένουν αναλλοίωτες στο πέρασμα των χρόνων ή αλλάζουν ελάχιστα. Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα αποκτήσεις μια πιο δυναμική προσέγγιση στην υπηρεσία του κουρέματος.

Ένα μετεκπαιδευτικό σεμινάριο στα καρέ κουρέματα είναι απαραίτητο για κάθε επαγγελματία κομμωτή που επιθυμεί να εξελίξει τις δεξιότητές του και να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες τάσεις της μόδας.

Τα καρέ κουρέματα είναι από τα πιο δημοφιλή και απαιτητικά στυλ, που απαιτούν ακρίβεια, τεχνική κατάρτιση και καλλιτεχνική ευαισθησία. Μέσα από αυτό το σεμινάριο, θα μάθεις:

 • Ιστορία και εξέλιξη του καρέ κουρέματος

  Κατανόησε τα διαφορετικά στυλ και τις επιρροές που διαμόρφωσαν το καρέ μέσα στα χρόνια.

 • Βασικές τεχνικές κοπής

  Από τις κλασικές γραμμές μέχρι τις πιο μοντέρνες παραλλαγές, εξασκήσου σε διάφορες τεχνικές κοπής που χρησιμοποιούνται στα καρέ κουρέματα.

 • Προσαρμογή στα διαφορετικά πρόσωπα και τύπους μαλλιών

  Μάθε πώς να προσαρμόζεις το καρέ κούρεμα για να αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και να ταιριάζει με τον τύπο των μαλλιών του κάθε πελάτη.

 • Χρήση εργαλείων

  Κατανόησε τα διαφορετικά εργαλεία (ψαλίδια, ξυράφια, κ.λπ.) και πώς να τα χρησιμοποιείς αποτελεσματικά για ένα τέλειο αποτέλεσμα.

 • Δημιουργία όγκου και υφής

  Εξασκήσου σε τεχνικές για να δίνεις στα καρέ κουρέματα το σωστό όγκο και υφή, ώστε να δείχνουν φυσικά και κομψά.

 • Στυλιστικές επιλογές και φινίρισμα

  Μάθε πώς να ολοκληρώνεις το κούρεμα με το κατάλληλο styling και προϊόντα, για ένα επαγγελματικό και άψογο αποτέλεσμα.

 • Επίλυση προβλημάτων

  Ανακάλυψε τρόπους αντιμετώπισης και διόρθωσης τυχόν λαθών ή ανεπιθύμητων αποτελεσμάτων κατά τη διάρκεια του κουρέματος.

Θα προσεγγίσεις την υπηρεσία του κουρέματος δια μέσου ασύνδετων τεχνικών πάνω σε γεωμετρικές βάσεις. Γνώρισε τον τρόπο να «δένεις» σχήματα, πώς να τα μεταβάλλεις και με ποιες τεχνικές να τα τελειοποιείς.

Με το συγκεκριμένο σεμινάριο θα μάθεις πώς να συνδυάζεις τους θεμελιώδεις κανόνες και πώς να τους «σπας» δημιουργώντας ιδιαίτερα και εναλλακτικά looks.

Είναι ένα εμπορικό και απόλυτα εξειδικευμένο σεμινάριο για μακριά και μεσαίου μήκους μαλλιά.

Άλλαξε τον τρόπο και την οπτική προσέγγιση των κουρεμάτων εμπλουτίζοντας τις ικανότητες σου, έτσι ώστε να δημιουργήσεις πετυχημένα και εξατομικευμένα αποτελέσματα.

Θα αποκτήσεις όλα όσα χρειάζεσαι για να προσδίδεις υφή και κίνηση στα μαλλιά και να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε οποιεσδήποτε συνθήκες απαιτεί ένα σύγχρονο κομμωτήριο.

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για απόλυτη εξειδίκευση στη φιλοσοφία των κοντών κουρεμάτων. Στο συγκεκριμένο σεμινάριο αναλύονται σε μεγάλο βαθμό η μηχανική της προσέγγισης των κουρεμάτων, η κρανιοδομή και οι επιλογές που υπάρχουν στο εσωτερικό των μαλλιών. Επίσης, δίνεται μεγάλη έμφαση στις περιμετρικές γραμμές, το ύφος που μπορούμε να επιλέξουμε σε κάθε κοντό κούρεμα και την σχέση της φυσικής φοράς/φύτρωσης των μαλλιών με τη διαδικασία του κουρέματος. Γίνε ένας Cutting Expert στα κοντά κουρέματα σε ένα must - have σεμινάριο.
Ένα εξειδικευμένο σεμινάριο αποκλειστικά σχεδιασμένο για να εστιάσει στη δημιουργία κουρεμάτων, τα οποία απευθύνονται σε σγουρά μαλλιά.

Θα μπορέσετε να κατανοήσετε τη λειτουργία και τη μηχανική που κρύβουν μέσα τους τα μαλλιά με φυσική ένταση, έτσι ώστε να μπορέσετε να σχεδιάσετε οποιοδήποτε κούρεμα κάνοντας την καθημερινότητά σας πιο διασκεδαστική.

Συνοπτικά το σεμινάριο περιλαμβάνει:
 •  Σωστό σχεδιασμό κουρέματος
 •  Κατανόηση του όγκου
 •  Ανάδειξη φυσικής υφής
 •  Ανακατανομή εσωτερικών μαζών
Το shullet είναι μια σύγχρονη τάση που συνδυάζει στοιχεία από δύο διαφορετικά στυλ: το mullet και το shag. Ενσωματώνει την εκκεντρικότητα και τη διαχρονικότητα του mullet με την μοντέρνα και κομψή αισθητική του shag, προσφέροντας ένα δυναμικό και ευέλικτο κούρεμα που μπορεί να προσαρμοστεί σε διάφορους τύπους μαλλιών και προσωπικά στυλ.

 

Χρήσιμες πληροφορίες σεμιναρίων:

 • Επιλογή της ημέρας και της ώρας των σεμιναρίων ανάλογα με τον χρόνο και τις ανάγκες σας (3ωρα / 6ωρα sessions).
 • Επιλογή διεξαγωγής των σεμιναρίων στο χώρο σας ή στις εγκαταστάσεις του Prestige Telis Kikeris.
 • Η θεματική ύλη προσαρμόζεται σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας μέσα από ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων προτάσεων.
 • Δίνεται η δυνατότητα επιλογής του εκπαιδευτή της αρεσκείας σας.

 

HAIR CUTTING EDUCATORS


Γνωρίστε την καλλιτεχνική μας ομάδα κάνοντας κλικ εδώ