Η σειρά σεμιναρίων Styling είναι αφιερωμένη στην υπηρεσία των χτενισμάτων, ξεκινώντας από απλές εμπορικές τεχνικές και καταλήγοντας σε νυφικά χτενίσματα και κότσους.

Απευθύνονται σε κομμωτές που θέλουν να τελειοποιήσουν την τεχνική τους στις παρακάτω γραμμές, είτε απολαμβάνοντας ένα μεμονωμένο σεμινάριο είτε παρακολουθώντας τον ολοκληρωμένο κύκλο σπουδών για την απολυτή εμπειρία εξειδίκευσης.

Χτίσε την αυτοπεποίθησή σου και γίνε Master Stylist στα classic-way χτενίσματα. Τεχνικές για κομψά και διαχρονικά χτενίσματα σε όλους τους τύπους των μαλλιών.

Ένα ολοκληρωμένο ταξίδι με βασικές τεχνικές που θα σε βοηθήσουν να μάθεις να χρησιμοποιείς σωστά τα εργαλεία και τα προϊόντα, δίνοντάς σου την ικανότητα να δημιουργείς όμορφες εικόνες.

Εξάλλου, ένα όμορφο χτένισμα είναι χωρίς αμφιβολία το πιο ισχυρό αποτύπωμα ενός καλού hair stylist.

Ακολουθώντας τις κυρίαρχες τάσεις της μόδας αυτό το σεμινάριο σου παρέχει όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τις πλεξούδες και τους κόμπους στα μαλλιά και φυσικά κάποιους “easy to do” συνδυασμούς για κότσους. Επιπλέον, κατακτώντας αυτές τις τεχνικές μπορείς να δημιουργήσεις όμορφα και sexy looks για φωτογραφήσεις editorials και fashion shows.

Γίνε ένας bridal expert κομμωτής και ανακάλυψε τις πραγματικές σου δυνατότητες. Η συμμετοχή σου σε αυτό το σεμινάριο θα απογειώσει την αυτοπεποίθησή σου και θα ενισχύσει τη φήμη σου ως hair artist.

Θα διδαχτείς τις πιο «in» και έξυπνες τεχνικές πάνω στις wedding δημιουργίες (High and low/French chignon/Mediterranean κλπ..).

Ένα πρόγραμμα που θα σου δώσει όλα τα εφόδια για να γίνεις expert στα χτενίσματα, με γνώσεις που θα σε βοηθήσουν να δώσεις κίνηση και όγκο στα μαλλιά, δίνοντας το εφέ ενός runway.

Ολοκληρώνοντας το session θα έχεις μάθει να δίνεις υφή στα μαλλιά και να δημιουργείς την αίσθηση της πυκνότητας, συνδυάζοντας τεχνικές όπως hot tools, κινήσεις με τα χέρια και τα κατάλληλα προϊόντα.

Ένα βασικό μάθημα που θα εξελίξει τις ικανότητές σου.

 

Χρήσιμες πληροφορίες σεμιναρίων:

  • Επιλογή της ημέρας και της ώρας των σεμιναρίων, ανάλογα με τον χρόνο και τις ανάγκες σας (3ωρα / 6ωρα sessions).
  • Επιλογή διεξαγωγής των σεμιναρίων στο χώρο σας ή στις εγκαταστάσεις του Prestige Telis Kikeris.
  • Η θεματική ύλη προσαρμόζεται σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας από ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων προτάσεων.
  • Δίνεται η δυνατότητα επιλογής του εκπαιδευτή της αρεσκείας σας.

HAIR STYLING EDUCATORS


Γνωρίστε την καλλιτεχνική μας ομάδα κάνοντας κλικ εδώ