Η αποστολή μας

Το Prestige Telis Kikeris, ξεκίνησε να λειτουργεί από το 2006 ως κέντρο εκπαίδευσης μεταπτυχιακών σπουδών με σκοπό τη βελτίωση των δεξιοτήτων και τη διεύρυνση της γνώσης των κομμωτών.
Παραμένει πάντα πολύ συναρπαστικό για εμάς να μοιραζόμαστε το πάθος μας για την κομμωτική με συναδέλφους και ταυτόχρονα να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη και την έμπνευση των νέων παιδιών, ώστε να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τη δημιουργικότητά τους.
Ο θεμελιώδης σκοπός μας είναι πάντα να βελτιώνουμε τους εαυτούς μας και να θέτουμε υψηλά εκπαιδευτικά πρότυπα, παρέχοντας στους σπουδαστές μας εξειδικευμένη εκπαίδευση σε όλες τις υπηρεσίες της κομμωτικής τέχνης, διευρύνοντας τα όρια της δημιουργικότητάς τους.

Η ομάδα μας

Η καλλιτεχνική μας ομάδα είναι μια διαρκώς εξελισσόμενη ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών της κομμωτικής, με πολυπολιτισμικό προφίλ, από διαφορετικές χώρες και ηπείρους.
Σε συνεργασία με την Davines και έχοντας ως όχημα τον ενθουσιασμό μας και την αγάπη μας για την κομμωτική τέχνη, συνδυάζουμε τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας πάνω στις δημιουργίες μας που ταυτόχρονα αντικατοπτρίζουν το ξεχωριστό πολιτισμικό και καλλιτεχνικό μας υπόβαθρο, αλλά μοιράζονται και το ίδιο όραμα.
Η αγάπη μας για την κομμωτική είναι η κινητήριος δύναμη που μας παρακινεί να ταξιδεύουμε, να συμμετέχουμε σε εκθέσεις και σεμινάρια, να ανταλλάσσουμε απόψεις και ιδέες μοιράζοντας το πάθος μας με άλλους.
Νιώθουμε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε σε μια τόσο δημιουργική και όμορφη βιομηχανία.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Collections

Μέσω των ετήσιων Collection μας, στοχεύουμε να εμπνεύσουμε τους ανθρώπους και να τους ωθήσουμε να πειραματιστούν με νέα σχήματα, υφές, διαφορετικούς όγκους και χρώματα και να τους προσκαλέσουμε να εμπνευστούν από τις δημιουργίες μας.
Κάθε χρόνο σχεδιάζουμε 3 Collection αφιερωμένες σε Barbering, Cut & Color και Hair Styling.
Πάντα με όχημα την καινοτομία, χαράσσουμε το δικό μας μονοπάτι, πέρα από τα καθιερωμένα.

Κομμωτήρια

Ο όμιλος Τέλης Κίκερης έχει καταξιωθεί στην ελληνική αγορά ως ένας από τους μεγαλύτερους αλλά και πιο επιτυχημένους ομίλους κομμωτηρίων, θέτοντας νέα ποιοτικά δεδομένα στον κομμωτηριακό κλάδο και εξελίσσοντάς τον. Το πρώτο κομμωτήριο του ομίλου ιδρύθηκε το 1974, στην περιοχή της Καλλιθέας. Σήμερα, αποτελείται από 15 κομμωτήρια με περίπου 150 εργαζομένους, 160.000 πελάτες ετησίως και συνεχώς αναπτύσσεται.