0

Ένα masterclass σεμινάριο που απευθύνεται σε επαγγελματίες κομμωτές και εξειδικεύεται στις τάσεις για τα βραδινά και chignon χτενίσματα που επικρατούν παγκοσμίως στο χώρο της μόδας.

 

Τα βραδινά χτενίσματα είναι αρκετά απαιτητικά και σκοπό έχουν να τονίσουν τη θηλυκότητα της κάθε γυναίκας, να τραβήξουν την προσοχή, να προσδώσουν κομψότητα και στιλ και να δώσουν βαρύτητα στην προσωπικότητα και τη διαφορετικότητα της.

Απελευθέρωσε τη φαντασία σου συνδυάζοντας εργαλεία και υλικά με «pure» τεχνικές δίνοντας απεριόριστες επιλογές στις πελάτισσές σου, για να φορούν τα μαλλιά τους ανάλογα με την περίσταση. (Variety of irons, every day materials, pioneering combinations).

To πρόγραμμα chignon & styling collection είναι μια σειρά από 2 ατομικά σεμινάρια, που απευθύνεται σε επαγγελματίες stylists και διεξάγεται αποκλειστικά από τους εξειδικευμένους editorial directors και έχει σαν σκοπό να αναδείξει τη δημιουργικότητα σου στο έπακρο.

  • Επιλογή της ημέρας και της ώρας των σεμιναρίων, ανάλογα με τον χρόνο και τις ανάγκες σας (3ωρα / 6ωρα sessions).
  • Επιλογή διεξαγωγής των σεμιναρίων στο χώρο σας ή στις εγκαταστάσεις του Prestige Telis Kikeris.
  • Η θεματική ύλη προσαρμόζεται σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας από ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων προτάσεων.
  • Δίνεται η δυνατότητα επιλογής του εκπαιδευτή της αρεσκείας σας.

HAIR STYLING EDUCATORS

Γνωρίστε την καλλιτεχνική μας ομάδα κάνοντας κλικ εδώ

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ