Το Cutting collection course είναι η έμπνευση της δημιουργίας. Ένα masterclass σεμινάριο που απευθύνεται σε επαγγελματίες κομμωτές και εξειδικεύεται στις τάσεις των μαλλιών που επικρατούν παγκοσμίως στο χώρο της μόδας.

Η παγκόσμια μόδα στα ρούχα και στα μαλλιά εξελίσσεται συνεχώς και η μια τάση διαδέχεται την άλλη στα social media. Στόχος του κάθε εξειδικευμένου hair stylist είναι να προτείνει στους πελάτες του καινοτόμες ιδέες που θα τον κάνουν να ξεχωρίσει και θα τον καθιερώσουν στη συνείδηση του κόσμου.

Μπορείς να εκπαιδευτείς, σε ατομικά ή και ομαδικά σεμινάρια, σε γραμμές βασισμένες στην τελευταία collection του Prestige Τέλης Κίκερης αλλά και στις παγκόσμιες τάσεις, μαζί με τους εξειδικευμένους artistic directors.

Γίνε πρωτοπόρος δημιουργώντας τις δικές σου ιδέες χρησιμοποιώντας τεχνικές ελεύθερου χεριού, συνδυασμένες με θεμελιώδεις δομές, προσδίδοντας μια πιο καλλιτεχνική προσέγγιση.

Το cutting collection course είναι ατομικά σεμινάρια διάρκειας 3 ωρών που απευθύνονται σε επαγγελματίες κομμωτές και έχει σαν σκοπό να αναδείξει το ταλέντο και τη δημιουργικότητά τους στο έπακρο.

 

REΦINE COLLECTION


 

FZERO OFFICIAL1
ICONIC OFFICIAL2
ORGANIC OFFICIAL2
REANIMATE OFFICIAL2
NAMI OFFICIAL2
VOGUE OFFICIAL2

 

Χρήσιμες πληροφορίες σεμιναρίων:

  • Επιλογή της ημέρας και της ώρας των σεμιναρίων, ανάλογα με τον χρόνο και τις ανάγκες σας (3ωρα / 6ωρα sessions).
  • Επιλογή διεξαγωγής των σεμιναρίων στο χώρο σας ή στις εγκαταστάσεις του Prestige Τέλης Κίκερης.
  • Η θεματική ύλη προσαρμόζεται σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας από ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων προτάσεων.
  • Δίνεται η δυνατότητα επιλογής του εκπαιδευτή της αρεσκείας σας.

 


Γνωρίστε την καλλιτεχνική μας ομάδα κάνοντας κλικ εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ.