Τα σεμινάρια αυτά, απευθύνονται σε κομμωτές που θέλουν να εξειδικευτούν στις παρακάτω γραμμές στις τεχνικές βαφείου, είτε μεμονωμένα, είτε όλα μαζί, σε ένα προνομιακό πακέτο.

 

Το color foundation course, είναι η ιδανική εισαγωγή στον τομέα του χρώματος, καθώς το να διαλέγεις και να τοποθετείς το χρώμα είναι μια ικανότητα που θα σε εξελίξει.
Στη διάρκεια αυτού του session θα μελετήσεις τη θεωρεία του χρώματος, μεμονωμένες και συνδυαστικές τεχνικές.
Θα έχεις πολύ σύντομα αυτοπεποίθηση ώστε να μπορείς να διαλέγεις το σωστό χρώμα και τη σωστή τεχνική που πρέπει να χρησιμοποιήσεις. Αυτό το μάθημα είναι ιδανικό για αυτούς που θέλουν να γίνουν οι καλύτεροι color experts.

Το balayage είναι ένα από τα πιο δημοφιλή haircoloring που ζητούν σε ένα κομμωτήριο. Το go-to look για κάθε μοντέρνα γυναίκα, η τεχνική του balayage δημιουργεί βάθος και διαστάσεις σε όλους τους τύπους και μήκη των μαλλιών.
Σε αυτά τα sessions θα μάθεις να δημιουργείς από το πιο natural εφέ μέχρι και το πιο εντυπωσιακό balayage χρησιμοποιώντας διαφορετικά εργαλεία και τεχνικές.

Ξεκλείδωσε τα μυστικά πίσω από το πιο αγαπημένο και διάσημο χρώμα όλων των εποχών. Το συγκεκριμένο σεμινάριο έχει δημιουργηθεί για να σου μεταδώσει τις σημαντικότερες τεχνικές και αναμείξεις ώστε να πετύχεις το ιδανικό αποτέλεσμα.
Συνδύασε βάσεις και αποχρώσεις και δημιούργησε το πιο λαμπερό ξανθό.
Αυτό το course είναι για εκείνους που θέλουν να μάθουν τις βασικές τεχνικές πάνω στο ξανθό χρώμα, να αποκτήσουν εμπειρία, εξειδίκευση και αυτοπεποίθηση πάνω σε αυτό.

Τα trend μαλλιών αλλάζουν συνεχώς, το ombre και το sombre  όμως είναι πάντα στη μόδα. Οι τεχνικές αυτές βασίζoνται σε ένα look που ταιριάζει σε πολλά πρόσωπα.
Σε αυτά τα sessions θα μάθεις τα πάντα για το οmbre & sombre technique, δημιουργώντας συνδυασμούς  χρωμάτων με απόλυτη αρμονία.
Ξεκινώντας με μια λεπτομερή ανάλυση εξερευνώντας το χρώμα και το στυλ, αυτό το μάθημα θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις την counturing technique.
Βασικές γνώσεις για κάθε επαγγελματία που θέλει να εξελίξει τις γνώσεις του.

To session αυτό θα σε βοηθήσει να  γίνεις expert σε αυτό που ονομάζουμε “μεγάλη αλλαγή”. Ένα course για κάθε επίδοξο hairstylist που επιθυμεί να εξελίσσεται συνέχεια.
Η μεταμόρφωση δεν είναι απλή, η φιλοσοφία μας είναι πως κάθε φορά πρέπει να γίνεται διάγνωση υψηλού επιπέδου, να μελετάμε το πρόσωπο και τα χρώματα τις επιδερμίδας και των ματιών.
Ολοκληρώνοντας το course θα έχεις γνώσεις πάνω στην επιστήμη των μαλλιών, θα έχεις κατανοήσει τους διαφορετικούς τύπους μαλλιών και πώς να τα προστατεύεις πετυχαίνοντας παράλληλα μια μεγάλη αλλαγή.

 

Χρήσιμες πληροφορίες σεμιναρίων:

  • Επιλογή της ημέρας και της ώρας των σεμιναρίων, ανάλογα με τον χρόνο και τις ανάγκες σας (3ωρα / 6ωρα sessions).
  • Επιλογή διεξαγωγής των σεμιναρίων στο χώρο σας ή στις εγκαταστάσεις του Prestige Τέλης Κίκερης.
  • Η θεματική ύλη προσαρμόζεται σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας από ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων προτάσεων.
  • Δίνεται η δυνατότητα επιλογής του εκπαιδευτή της αρεσκείας σας.

 

HAIR COLORING EDUCATORS


Γνωρίστε την καλλιτεχνική μας ομάδα κάνοντας κλικ εδώ

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ