0

Το Prestige Telis Kikeris έχει δημιουργήσει μια σειρά σεμιναρίων, τα οποία απευθύνονται σε επαγγελματίες κομμωτές που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους στο γυναικείο κούρεμα.

Κάθε σεμινάριο παρέχει εξειδικευμένες τεχνικές σε ένα ευρύ φάσμα κουρεμάτων, από μακριά ή κοντά μαλλιά, σγουρά ή καρέ αλλά και πιο εναλλακτικά look, με σκοπό να καλύψει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες ενός σύγχρονου κομμωτή.

Είναι οι θεμελιώδεις τεχνικές της κομμωτικής, οι οποίες κατηγοριοποιούνται ανάλογα με τα σχήματα (Triangular/Square/Round) και προσαρμόζονται σε διαφορετικά μήκη και υφές.

Οι τεχνικές αυτές είναι διαχρονικές, δηλαδή παραμένουν αναλλοίωτες στο πέρασμα των χρόνων ή αλλάζουν ελάχιστα. Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα αποκτήσεις μια πιο δυναμική προσέγγιση στην υπηρεσία του κουρέματος.

Είναι ένα πρόγραμμα που πρέπει οπωσδήποτε να περιλαμβάνεται στις γνώσεις σου, έτσι ώστε να μπορέσεις να αναδείξεις τις δεξιότητές σου στα καρέ κουρέματα.

Μάθε όλα όσα χρειάζεσαι για το πιο δημοφιλές «look» και γίνε ικανός να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε περίσταση με αυτοπεποίθηση και απόλυτα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Θα προσεγγίσεις την υπηρεσία του κουρέματος δια μέσου ασύνδετων τεχνικών πάνω σε γεωμετρικές βάσεις. Γνώρισε τον τρόπο να «δένεις» σχήματα, πώς να τα μεταβάλλεις και με ποιες τεχνικές να τα τελειοποιείς.

Με το συγκεκριμένο σεμινάριο θα μάθεις πώς να συνδυάζεις τους θεμελιώδεις κανόνες και πώς να τους «σπας» δημιουργώντας ιδιαίτερα και εναλλακτικά looks.

Είναι ένα εμπορικό και απόλυτα εξειδικευμένο σεμινάριο για μακριά και μεσαίου μήκους μαλλιά.

Άλλαξε τον τρόπο και την οπτική προσέγγιση των κουρεμάτων εμπλουτίζοντας τις ικανότητες σου, έτσι ώστε να δημιουργήσεις πετυχημένα και εξατομικευμένα αποτελέσματα.

Θα αποκτήσεις όλα όσα χρειάζεσαι για να προσδίδεις υφή και κίνηση στα μαλλιά και να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε οποιεσδήποτε συνθήκες απαιτεί ένα σύγχρονο κομμωτήριο.

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για απόλυτη εξειδίκευση στη φιλοσοφία των κοντών κουρεμάτων.

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο, αναλύονται σε μεγάλο βαθμό η μηχανική της προσέγγισης των κουρεμάτων, η κρανιοδομή και οι επιλογές που υπάρχουν στο εσωτερικό των μαλλιών.

Επίσης, δίνεται μεγάλη έμφαση στις περιμετρικές γραμμές, το ύφος που μπορούμε να επιλέξουμε σε κάθε κοντό κούρεμα και την σχέση της φυσικής φοράς/φύτρωσης των μαλλιών με τη διαδικασία του κουρέματος.

Γίνε ένας Cutting Expert στα κοντά κουρέματα σε ένα must - have σεμινάριο.

Ένα εξειδικευμένο σεμινάριο αποκλειστικά σχεδιασμένο για να εστιάσει στη δημιουργία κουρεμάτων, τα οποία απευθύνονται σε σγουρά μαλλιά.

Θα μπορέσετε να κατανοήσετε τη λειτουργία και τη μηχανική που κρύβουν μέσα τους τα μαλλιά με φυσική ένταση, έτσι ώστε να μπορέσετε να σχεδιάσετε οποιοδήποτε κούρεμα κάνοντας την καθημερινότητά σας πιο διασκεδαστική.

Συνοπτικά το σεμινάριο περιλαμβάνει:
  •  Σωστό σχεδιασμό κουρέματος
  •  Κατανόηση του όγκου
  •  Ανάδειξη φυσικής υφής
  •  Ανακατανομή εσωτερικών μαζών

Ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο με θέμα το σχεδιασμό και τη δημιουργία της τέλειας φράντζας και των Shag κουρεμάτων.

Θα ανακαλύψουμε μαζί τα μυστικά για τον τρόπο δημιουργίας της τέλειας φράντζας, καθώς και τον τρόπο που δουλεύουμε ένα Shag κούρεμα σε κοντά, μεσαία και μακριά μαλλιά.

Χρήσιμες πληροφορίες σεμιναρίων:

  • Επιλογή της ημέρας και της ώρας των σεμιναρίων, ανάλογα με τον χρόνο και τις ανάγκες σας (3ωρα / 6ωρα sessions).
  • Επιλογή διεξαγωγής των σεμιναρίων στο χώρο σας ή στις εγκαταστάσεις του Prestige Telis Kikeris.
  • Η θεματική ύλη προσαρμόζεται σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας από ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων προτάσεων.
  • Δίνεται η δυνατότητα επιλογής του εκπαιδευτή της αρεσκείας σας.

 

HAIR CUTTING EDUCATORS


Γνωρίστε την καλλιτεχνική μας ομάδα κάνοντας κλικ εδώ