Τα σεμινάρια αυτά, απευθύνονται σε κομμωτές που θέλουν να εξειδικευτούν στις παρακάτω γραμμές στο γυναικείο κούρεμα, είτε μεμονωμένα, είτε όλα μαζί, σε ένα προνομιακό πακέτο.

 

FOUNDATION (geometric cutting)

Είναι οι θεμελιώδεις τεχνικές της κομμωτικής οι οποίες κατηγοριοποιούνται ανάλογα με τα ποικίλα σχήματα προσώπων που υπάρχουν καθώς προσαρμόζονται σε διαφορετικά μήκη και υφές. Οι τεχνικές αυτές είναι διαχρονικές δηλαδή παραμένουν αναλλοίωτες στο πέρασμα των χρόνων ή αλλάζουν ελάχιστα. Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα αποκτήσεις μια πιο δυναμική προσέγγιση στην υπηρεσία του κουρέματος.
12 Sessions


THE PERFECT BOB

Είναι ένα πρόγραμμα που πρέπει οπωσδήποτε να περιλαμβάνεται στις γνώσεις σου έτσι ώστε να μπορέσεις να αναδείξεις τις δεξιότητές σου στα καρέ κουρέματα. Μάθε όλα όσα χρειάζεσαι για το πιο δημοφιλές «look» και γίνε ικανός να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε περίσταση με αυτοπεποίθηση και πλήρες επιτυχημένο αποτέλεσμα.
2 days


D-FUSE CUTTING

Θα προσεγγίσεις την υπηρεσία του κουρέματος δια μέσου ασύνδετων τεχνικών πάνω σε γεωμετρικές βάσεις. Γνώρισε τον τρόπο να «δένεις» σχήματα πώς να τα μεταβάλλεις και με ποιες τεχνικές να τα τελειοποιείς. Με το συγκεκριμένο σεμινάριο θα μάθεις πώς να συνδυάζεις τους θεμελιώδεις κανόνες πώς να τους «σπας» δημιουργώντας ιδιαίτερα και εναλλακτικά looks.
2 days


GO LONG

Είναι ένα εμπορικό και απόλυτα εξειδικευμένο σεμινάριο για μακριά και μεσαίου μήκους μαλλιά. Άλλαξε τον τρόπο και την οπτική προσέγγιση των κουρεμάτων εμπλουτίζοντας τις ικανότητες σου έτσι ώστε να δημιουργήσεις πετυχημένα και εξατομικευμένα αποτελέσματα. Θα αποκτήσεις όλα όσα χρειάζεσαι για να προσδίνεις υφή και κίνηση και να ανταπεξέλθεις σε οποιεσδήποτε συνθήκες που απαιτεί το σύγχρονο κομμωτήριο.
2 days


CUT ME SHORT

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για απόλυτη εξειδίκευση στη φιλοσοφία των κοντών κουρεμάτων. Στο συγκεκριμένο σεμινάριο αναλύονται σε μεγάλο βαθμό η μηχανική της προσέγγισης των κουρεμάτων, η κρανιοδομή και οι επιλογές που υπάρχουν στο εσωτερικό των μαλλιών. Επίσης, δίνεται μεγάλη έμφαση στις περιμετρικές γραμμές, το ύφος που μπορούμε να επιλέξουμε σε κάθε κοντό κούρεμα και την σχέση της φυσικής φοράς/φύτρωσης των μαλλιών με τη διαδικασία του κουρέματος. Γίνε cutting expert στα κοντά κουρέματα σε ένα must – have σεμινάριο.
2 days


 

Χρήσιμες πληροφορίες σεμιναρίων:

  • Επιλογή της ημέρας και της ώρας των σεμιναρίων, ανάλογα με τον χρόνο και τις ανάγκες σας (3ωρα / 6ωρα sessions).
  • Επιλογή διεξαγωγής των σεμιναρίων στο χώρο σας ή στις εγκαταστάσεις του Prestige Τέλης Κίκερης.
  • Η θεματική ύλη προσαρμόζεται σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας από ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων προτάσεων.
  • Δίνεται η δυνατότητα επιλογής του εκπαιδευτή της αρεσκείας σας.

 


Γνωρίστε την καλλιτεχνική μας ομάδα κάνοντας κλικ εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ.