0

Το Oldschool Barbering είναι ένα σεμινάριο που δίνει έμφαση στις τεχνικές κουρέματος και γενικότερου grooming, καθώς περιλαμβάνει κουρέματα από τις δεκαετίες του ’20 έως και τα τέλη του ’50, τα οποία παραμένουν διαχρονικά και επικρατούν σαν εικόνες έως και σήμερα.

 

 

Η αναβίωση του παραδοσιακού Barbershop στη σημερινή αγορά, έχει επαναφέρει στις τάσεις της μόδας όλα τα διαχρονικά κλασικά κουρέματα των δεκαετιών του '20 μέχρι και το '50, αλλά και τη γενικότερη αισθητική της εποχής αυτής.

Μαζί θα ανακαλύψουμε, όχι μόνο τις τεχνικές για να επιτευχθούν τα look αυτά, αλλά θα κάνουμε και μια ιστορική αναδρομή στα Barbershops του τότε, αναγνωρίζοντας τις πηγές έμπνευσης, ώστε να μπορούμε να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα της αισθητικής αυτής.

To Oldschool Barbering περιλαμβάνει 4 iconic looks (Elephant Trunk Mullet,Tapered Pompadour, Slick Back Middle Part, Faded Side Part). Βασισμένοι πάνω σε αυτά θα αναλύσουμε τις τεχνικές κουρέματος αλλά παράλληλα θα εμβαθύνουμε και στις τεχνικές styling, οι οποίες είναι μεγίστης σημασίας, για την επίτευξη μιας πραγματικής oldschool εικόνας.

Στο σεμινάριο αυτό θα δουλέψουμε πάνω σε έντονες γραμμές βάρους και σβησίματα, με δυναμικές διαβαθμίσεις στην αντίθεση της σκίασης.

Το Oldschool Barbering απευθύνεται σε intermediate αλλά και professional barbers και κομμωτές που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στο ανδρικό κούρεμα αλλά και τους πραγματικούς λάτρεις της εποχής αυτής.

  • Ολιγάριθμα group
  • Διάρκεια σεμιναρίου: 2 μέρες από 4 ώρες.
  • Πρακτική εφαρμογή σε μοντέλα
  • Το σεμινάριο διεξάγεται από εξειδικευμένους Master Barbers

 

BARBERING EDUCATORS

Γνωρίστε την καλλιτεχνική μας ομάδα κάνοντας κλικ εδώ

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ