Ιστορία

kikeris-istoriko

Ο όμιλος Τέλης Κίκερης έχει καταξιωθεί  στην ελληνική αγορά ως μια από τις  μεγαλύτερες αλλα και πιο επιτυχημένες  αλυσίδες κομμωτηρίων  θέτοντας νέα ποιοτικά δεδομένα στον κομμωτηριακό  κλάδο εξελίσσοντας τον.

Το πρώτο κομμωτήριο του ομίλου ιδρύθηκε το 1974 στην περιοχή της Καλλιθέας. Σήμερα αποτελείται από 20 κομμωτήρια με περίπου 200 εργαζομένους, 180000 πελάτες ετησίως και συνεχώς αναπτύσσεται.

Θεωρούμε ότι ο σημαντικότερος παράγοντας της επιτυχίας μας είναι η σωστή και οργανωμένη εκπαίδευση. Με αυτή την αφορμή αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το 2004 μια σχολή κομμωτικής και αισθητικής τέχνης  με σκοπό την αναβάθμιση της εκπαίδευσης στις τέχνες ομορφιάς στην Έλλάδα.

Το 2014 το Prestige Τέλης Κίκερης απέκτησε άδεια Ι.ΙΕΚ δύνοντας την δυνατότητα στους αποφοίτους να αποκτήσουν πτυχία αναγνωρισμένα από το υπουργείο παιδείας παρέχοντας συγχρόνως την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος κομμωτή άμεσα, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς.

Το Prestige καλύπτει πλήρως τις εκπαιδευτικές ανάγκες του σύγχρονου κομμωτή βοηθώντας τον να φτάσει στην κορυφή, όπως και τους αρχάριους σπουδαστές που θέλουν να εξελιχθούν στην κομμωτική, το επαγγελματικό μακιγιάζ και την αισθητική άκρων δίνοντας τους βάσεις για ένα σταθερό και ανοδικό επαγγελματικό μέλλον  με σιγουριά.