Αναδρομή

Παρελθόν και παρόν

Ο όμιλος Τέλης Κίκερης έχει καταξιωθεί στην ελληνική αγορά ως ένας από τους μεγαλύτερους αλλά και τους πιο επιτυχημένους ομίλους κομμωτηρίων, θέτοντας νέα ποιοτικά δεδομένα στον κομμωτηριακό κλάδο και εξελίσσοντας τον. Το πρώτο κομμωτήριο του ομίλου, ιδρύθηκε το 1974, στην περιοχή της Καλλιθέας. Σήμερα, αποτελείται από 16 κομμωτήρια με περίπου 200 εργαζομένους, 180.000 πελάτες ετησίως και συνεχώς αναπτύσσεται.

Θεωρούμε ότι ο σημαντικότερος παράγοντας της επιτυχίας μας είναι η σωστή και οργανωμένη εκπαίδευση. Με αυτή την αφορμή αποφασίσαμε, να δημιουργήσουμε το 2004 τη σχολή κομμωτικής και αισθητικής τέχνης, Prestige Τέλης Κίκερης, με σκοπό την αναβάθμιση της εκπαίδευσης στις τέχνες ομορφιάς στην Έλλάδα.

Οι αξίες

Πορεία

Το 2014 το Prestige Τέλης Κίκερης απέκτησε άδεια Ι.ΙΕΚ δίνοντας τη δυνατότητα στους αποφοίτους να αποκτήσουν πτυχία αναγνωρισμένα από το Υπουργείο Παιδείας παρέχοντας συγχρόνως την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος κομμωτή άμεσα, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς. Το Prestige λόγω της πολύχρονης συνεργασίας του με την L'Oreal Professionnel και της συνεχούς εκπαίδευσης που παρέχει σε επαγγελματίες κομμωτές, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, έχει αναπτύξει εξειδικευμένα προγράμματα, ώστε να καλύπτει πλήρως τις εκπαιδευτικές ανάγκες του σύγχρονου κομμωτή.
Τα προγράμματα εκπαίδευσης του Prestige Τέλης Κίκερης είναι εναρμονισμένα με τις τάσεις της αγοράς, εξασφαλίζοντας στους αρχάριους σπουδαστές αλλά και στους επαγγελματίες κομμωτές, ένα σταθερό και ανοδικό επαγγελματικό μέλλον με σιγουριά στις υπηρεσίες κομμωτικής, στο επαγγελματικό μακιγιάζ και στην αισθητική άκρων.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ