Η σχολή κομμωτικής & αισθητικής Prestige Τέλης Κίκερης αναγνωρίζοντας τις ανάγκες της αγοράς και των αναγκών των νέων σπουδαστών make up artist, δημιούργησε το βασικό πρόγραμμα Make up διάρκειας 6 μηνών.

Οι σπουδαστές που θα επιλέξουν το πρόγραμμα αυτό έχουν την δυνατότητα για την καλύτερη απορρόφηση των γνώσεων τους, να συνδυάσουν θεωρία και πρακτική εξάσκηση σε ένα αρμονικό σύνολο.

Το βασικό πρόγραμμα Make up καλύπτει όλες τις βασικές ανάγκες του σύγχρονου Make up artist και του εξασφαλίζει τα εφόδια εκείνα που θα τον καταστήσουν επαγγελματικά καταξιωμένο στον χώρο της ομορφιάς.

Πέρα από τη βασική εκπαίδευση οι σπουδαστές διδάσκονται όλες τις νέες τάσεις στο χώρο, όσον αφορά τα χρώματα και τις τεχνικές καθώς και μακιγιάζ για φωτογράφηση μόδας.

Πρόκειται για ένα επάγγελμα με συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση σε όλους τους τομείς, όπως τα κομμωτήρια, τα ινστιτούτα ομορφιάς, την τηλεόραση, το cinema και το θέατρο.

Η καλλιτεχνική ομάδα της σχολής κομμωτικής & αισθητικής Prestige Τέλης Κίκερης κάθε χρόνο λαμβάνει μέρος στα μεγαλύτερα καλλιτεχνικά shows & events όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η συμμετοχή της στα Madwalk 2017 καθώς και στα Video Music Awards 2017, όπου επιμελήθηκε τα looks με απόλυτη επιτυχία.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
Θεωρία
Ανάλυση του φάσματος των χρωμάτων
Απόκριση των χρωμάτων σε φυσικό ή τεχνητό φωτισμό
Μείξη χρωμάτων
Προσωπολογία & Μορφολογία προσώπου
Συνδιασμοί χρωμάτων
Αισθητικό Μακιγιάζ / Τεχνικές
Βήματα αισθητικού μακιγιάζ
Περιποίηση & Προετοιμασία προσώπου
Διορθωτικό Μακιγιάζ Φρυδιών
Φωτοσκιάσεις
Τοποθέτηση Βλεφαρίδας
Τεχνικές μακιγιάζ
Νυφικό / Photoshoot / TV / Catwalk
Νυφικό (Bridal Expert)
Φωτογραφίας – Τηλεόρασης
Πασαρέλας
Φυλετικό
Δεκαετίας

 

Πληροφορίες:

3ωρα μαθήματα δύο φορές την εβδομάδα

  • Πρωϊνό:10:30-13:30
  • Μεσημεριανό:14:00-17:00
  • Απογευματινό:17:00-20:00

Ολιγάριθμα τμήματα

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ.