Το Prestige Telis Kikeris διοργάνωσε ένα διήμερο σεμινάριο σε συνεργασία με τον Βέλγο Michael Del Bianco.

Στα σεμινάρια είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και η Κωνσταντίνα Κίκερη, παρουσιάζοντας τα «all time» αγαπημένα της νυφικά και chignon χτενίσματα.

Michael Del Bianco

Ο Michael Del Bianco ξεκίνησε την καριέρα του στην ηλικία των 16 ετών όπου ως παιδί κομμωτών, παρακολουθούσε πολλά σεμινάρια στις μεγαλύτερες ακαδημίες του κόσμου αποκτώντας έτσι πολύ γερές βάσεις από νεαρή ηλικία.

Συμμετείχε σε πολλούς διαγωνισμούς στο Βέλγιο όπου και κέρδισε πολλά βραβεία, καθώς και σε διεθνείς διαγωνισμούς ως coach της Εθνικής Βελγικής Ομάδας, όπου και είχε την πρώτη του ουσιαστική επαφή με την εκπαίδευση.

Το 2000 μαζί με την γυναίκα του ίδρυσαν τον όμιλο XYZ και έκαναν την διαφορά λανσάροντας 4 Collection το χρόνο και δημιουργώντας 4 πολύ επιτυχημένα κομμωτήρια. Δυο χρόνια μετά, το 2002 άνοιξε το πρότυπο κέντρο εκπαίδευσης XYZ Academy, στην πόλη της Λιέγης όπου και γνώρισε τεράστια επιτυχία, διοργανώνοντας πολλά εκπαιδευτικά shows & seminars, όχι μόνο στο Βέλγιο αλλά και σε όλη την Ευρώπη.

Μια από τις μεγαλύτερες διακρίσεις παγκοσμίως ήρθε το 2008, κερδίζοντας το Global Salon Business Awards στο Hollywood. Σήμερα ο όμιλος XYZ απαρτίζεται συνολικά από 28 κομμωτήρια και 2 Ακαδημίες, εκπαιδεύοντας πάνω από 1500 κομμωτές ετησίως. Όπως ο ίδιος λέει: «η επιτυχία μου βασίζεται όχι μόνο στο ότι έχω όραμα αλλά στο ότι θα έκανα τα πάντα για να το διεκπεραιώσω. Ως τελειομανής πρέπει να ελέγχω την κάθε λεπτομέρεια για να πετύχω το στόχο μου, αλλά πάντα με αγάπη για τη δουλειά μου».

 

Κωνσταντίνα Κίκερη

Η Κωνσταντίνα Κίκερη είναι ιδρυτής του ομίλου Τέλης Κίκερης και μαζί με τον Αριστοτέλη σήμερα αριθμούν 20 επιτυχημένα κομμωτήρια. Με πολλά χρόνια εμπειρίας και αναγνώρισης, εμπνεύστηκε το Prestige μαζί με τον Λευτέρη και τον Θάνο Ζαΐμη. Πρωταγωνιστεί σε όλα τα shows και τα σεμινάρια του ομίλου τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, και αναμφισβήτητα θεωρείται κορυφαία στο είδος της.